perjantai 12. heinäkuuta 2019

Nähtävää: pinkit järvet ja luonnonpuistot

kuva.
Listaus erikoisista nähtävyyksistä: pinkit järvet maailmalla. Luonnostaan pinkki järvi löytyy myös Euroopassa Espanjassa Torreviejan Las Salinas. Siellä voi käydä vaikkapa vuokra-autolla Alicantesta. Lake Hillier on pinkki järvi Australiassa. Kontrasti pinkin järven ja Tyynenmeren sinisen välillä on aika upea näin sanotaan. Lake Hillier löydettiin 1802 vuonna, sijainti Middle Island. Järven pituus on 600m. Lake Hillier järvellä pääsee vierailemaan vain lentoretken muodossa. Hutt Lagoon on pinkki laguuni myös Australiassa. Laguunin väri vaihtelee sesongin mukaan purkkapinkistä punaiseen ja liilaan. Laguunille pääsee ajamalla reittiä George Grey Drive. Pinkki Laguna Colorada sijaitsee nimestään huolimatta Boliviassa. Pinkistä järvestä tekee erityisen myös sijainti Andien vuoriston vieressä, joten samalla näkee myös ne. Sijaitsee Chilen rajalla ja voi nähdä myös flamingoja. Vieressä on useita kyliä joista pääsee järvelle. Las Coloradas pinkki järvi Meksikon Yucutanin rannikolla oli aiemmin unelias kalastajakylä ennen kuin siitä tuli hittikohde matkailijoille. Las Coloradasiin pääsee myös retkelle Cancunista ja Playa del Carmenista. Mikä on syynä pinkkien järvien väriin? syyksi epäillään tiettyä levälajiketta joka värjää veden värin pinkiksi. Jos haluaa erikoisia matkakuvia, nämä järvet on mielestäni aika hyvä vaihtoehto kuvien ottoon.

Where to see Pink Lakes: something different this time. Pink Lake Hillier (Middle Island) can be visited by scenic flight. Australia has also a pink Hutt Lagoon to see. It's possible to see the Pink Lagoon by road along the George Grey Drive. Depending on the season the lake changes red to bubblegum pink to a lilac purple. Europe has also a pink lake in Las Salinas de Torrevieja Spain. It's possible to drive to see the pink lake example from Alicante and Valencia. Pink Lagoon is found also in Lagoon Colorada, Bolivia. Surrounded by Andes mountain range.  Pink lake also Las Coloradas in Yucutan coast Mexico. Las Coloradas was just a sleepy fishing village before becoming the it destination. I think those pink lakes could be cute and interesting also for taking photo shoots. 

kuva.
Muuta nähtävää Camarguen luonnonpuisto etelä-Ranskan Arlesissa sopii matkailijoille joita kiinnostaa luonto, linnut ja villieläimet. Siellä voi nähdä flamingoja, valkoisia villihevosia ym. Kohteeseen on lisätty turismia, joten täysin eristyksissä se ei enää ole ja hyttysiä voi olla. Ranskassa riittää mielenkiintoisia kohteita omatoimi kiertomatkaajille sekä pakettimatkalaisille. Nimes on myös aika lähellä Provencen kyliä. Hyvä vaihtoehto voisikin olla yhdistää Ranskan lomaan junamatka: etelä-Ranskan rivieran pikkukylä, josta Avignoniin tai Nimesiin ja luonnonpuistoon retkelle Arlesista, joista voi jatkaa vaikka Provencen laventelipelloille ja Pariisiin asti. Olisi todella monipuolinen matka. Ansku BCN blogissa juttu Camarguesta.

Camargue Nature Park could be a good destination for travelers interested to see wildlife and nature in France. It's possible to see wild horses, flamingo and more. France has many different places to see big cities, villages, sea villages in Riviera, Roman Avignon and Nimes, lavender fields in Provence and more. These pictures found from Pixabay.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.