sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Viime hetken joulureseptit & luetuimmat jutut

kuva.

Viime hetken helpot & nopeat joulureseptit, jotka poimin netistä mm. Dansukker sivulta: piparkakkukahvi johon tulee 1-2tl piparkakkumaustetta, 4dl kahvia, 4dl kuumaa kaakaota, 1-2dl kermavaahtoa, sokeria 1-3tl, 2 murskattua piparkakkua. Kookoskaakao 4dl maitoa, 1dl kookosmaitoa tai kookoskermaa, 1/2dl tummaa kaakaojauhetta, 1tl vaniljasokeria, 2tl kanelisokeria. Ohjetta voi tietysti myös muuttaa laittamalla sekaan vaikka suklaata. Appelsiini-suklaamaljat 200g tummaa suklaata (tai muuta), 4 kananmunaa, 3/4dl erikoishienoa sokeria, 2dl vispikermaa, 1/2 luomuappelsiinin kuori ja mehu. ChilitryffelitUuniomenat. Tämän vuoden luetuimmat jutut blogissani oli: mihin Kreikassa matkavinkkejä. Kreikasta suosittelen saaria rantalomailuun, kaupunkeja nähtävyyksille. Käymäni Välimeren rannat. Uudet laivat. Aasialainen vihanneswokki. Se on hyvä ja niihin ei kyllästy. Aikaisempia juttuja: joulureseptejä. Terveelliset jouluherkut. Hyviä lomia ja parempaa uutta vuotta.


Last Moment recipes for Holidays: gingerbread coffee. Coconut milk hot chocolate. Truffles.

Happy Holidays! and better New Year

3 kommenttia:

  1. Pitääpä laittaa testiin noi joulureseptit. Yleensä en niin makeasta välitä, mutta erityisesti tuossa piparkakkukahvissa kahvi varmaan tasapainottaa makeutta mukavasti ja toisaalta sokerin voi jättää pois.

    VastaaPoista
  2. kannattaa ainakin kokeilla, plussaa siitä että ne on helppoja ja nopeita tehdä. Sokeri on usein noissa resepteissä lisänä, vaikka piparkakuissa on jo valmiiksi sokeria

    VastaaPoista

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.