keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Edullisesti matkalle kesän budjettimatkavinkit


Etsitkö mahdollisimman edullista matkaa? tässä vinkkejä budjettimatkalaisille, alempana kohdevinkit ja aluksi sivuvinkkejä. Budget your trip sivulla on vinkkejä siitä mitä maksaa mikäkin eri kohteissa, tosin itse voi tietysti valita mitä oikeasti ostaa. Sivun mukaan majoitukset maksavat Roomassa 60e, tästä olen eri mieltä koska majoitukset maksaa usein etenkin turistisesonkina 90e +turistiverot. B&Bn tai hostellin voi löytää edullisemmin. Sivun mukaan huijaukseen menee ainakin 5,50e Roomassa, mutta ei mene jos on tarkkana. Sivulle pitäisi lisätä myös se että myös Wienissä ja paljon muuallakin voi tapahtua ulkomaalaisten huijaamisia, ei ainoastaan Roomassa. Numbeo sivu on itseasiassa vieläkin parempi, koska siellä näkee kaikki tiedot paremmin sivulta voi katsella hintatietojen lisäksi myös rikostilastoja ja saastetilastoja eri maissa. Myös compare vertailu onnistuu numbeossa. Sivulla voi verrata lähes mitä tahansa kohteita keskenään ja se on tosi hyvä. Edullisista ostoskohteista teen vielä erikseen juttua.

Edullisia kohteita vielä: Suomesta voi löytää 200-600e äkkilähtöjä Kreikan saarille esim. Hania Kreeta, Kypros, Rhodos jne. Äkkilähtöjä löydät esimerkiksi Deturilta. Kreikassa on upeita kristallinkirkkaita rantavesiä yhä. Jo aikaisemmin mainitsemani Malta kuuluu edelleen budjettimatkakohteisiin. Majoitusten hinnat ovat usein edullisempia jos mukaan lähtee vähintään kaksi. Danubius hotel Arena hotellin voi saada 58e yö Budapestissä, lisätietoa. Ko. hotelliin kuuluu kuntosali, suomalainen sauna, uima-allas, wifi, ilmastointi. Hotel Faget, Sovata Romania josta huoneen voi saada jopa 36e kahdelle, lisätietoa. Sijaitsee lähellä Bear-järveä. Tiedän että lähes kaikki Euroopan kohteet ovat kalliimpia kesällä kuin talvella, mutta edullisiakin kohteita löytyy vielä. Syksyllä on usein halvempaa kun kesällä. Minullakin on kokemus siitä että olen jäänyt ilman matkaa kesällä joskus 6 vuotta sitten, siksi listaankin näitä. Tunnettuja kohteita edullisempia paikkoja Italiassa olisi Bari, Puglian alue, Calabria, Sardinia mutta ei turistikeskusalueet, Napoli, Sisilia. Italiassa yleensä pitsa/pasta-annoksen saa ravintolassa noin 4-7e, mutta Italiassa tulee pöytämaksu ellei ota mukaan. Pöytämaksu on yleensä noin 1-2e/henkilö. Barion hotel Bari hotellin voi saada 48e yö. Näin tarjouksen Budget hotels sivulla. Hotel Zenit kohteessa Salento Lecce Puglia. Zenit hotelli on varaussivuilla vain 50e yö. Hotellissa luvataan olevan ilmastointi ja wifi. Hotel Il Vulcano (Tropea Calabria) maksaa 50-60e. Hotellissa on ilmastointi, wifi ja parvekkeet, lisätietoa. Hotel Ionikos (Kosin saarella Kreikassa) maksaa 40e yö myös kesällä ja hotellissa on uima-allas, lisätietoa. Hotel Riviera (sijainti Pula Kroatia) on varaussivuilla 61e yö. Myös Bulgaria kuuluu budjettimatkakohteisiin ja Hotel Cheap majoituksen Sofiassa voi saada jopa 25e yö kahdelle. Cheap hotellin huoneisiin luvataan kuuluvan oma kylppäri, ilmastointi, wifi, lisätietoa. Atlantic Side hotelli Algarvessa maksaa 62.27e yö kahdelle, lisätietoa. Botel Marina on venehotelli Tonavalla Bratislavassa ja maksaa vain 50e, lisätietoa. Katso myös hintamoukari ja lomakuumetta.  Lisää budjettimatkavinkkejäni.

Budget travel tips:
Check budget your trip and Numbeo. Compare destinations and prices and more before you book and go. Traveling in the winter could be much cheaper than summer holidays. It is still possible to find hotel under 100€ if you just keep looking. Example Hotel Cheap in Bulgaria 25€ for 2. Budget destinations: Greek islands, Malta, Croatia, Turkey, Portugal, Slovakia, Bulgaria, Budapest, Bratislava, Bari Puglia Italy, Lecce Salento Italy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.