lauantai 6. helmikuuta 2016

Matkakohdevinkkejä 2016: Korfu, Azorit, Panama

kuva.
Matkakohdevinkkejä ja mielenkiintoisia kohteita, joihin voisin lähteä. Korfu Kreikka. Meri, kukkia, rantoja ja Kreikan herkkuruokia. Jos tykkää näistä asioista niin silloin loma tuskin epäonnistuu. Korfulla pääsee käymään valmismatkalla tai vaikkapa Välimeren risteilyn muodossa. Jos suuntaisin tänne kuvaisin kauniita kukkakujia ja söisin hyvää kreikkalaista hunajajugurttia, salaattia ja muita fetaa sisältäviä ruokia yms. Katso 50 kuvaa Korfulta. Mitä nähtävää on Korfulla: Achillion palatsi, arkeologinen museo, Kanoni ja Mouse saaret, Aqualand vesipuisto, Paleokastritsa rantaresortti, lisätietoa nähtävyyksistä. Jos Välimeri kiinnostaa niin suosittelen suuntamaan Välimerelle huhti-toukokuussa tai kesäkuussa ennen suurta turistikautta, tai sitten syksyllä elokuun jälkeen. Jos turistipaljous ei haittaa niin kesäkin on hyvä aika lomailla Välimerellä, mutta myös talvi jos ei haittaa sade ja satunnaiset myrskyt. Kauniita valkoisia taloja ja postikorttimaisia pikkukyliä on paljon Kreikan saarilla.

New travel tips and Beautiful Destinations to visit:
I think I would like to to go these places about anytime because these places are beautiful and worth to visit. Corfu Island, Greece. Beautiful landscape and atmosphere (to me this could be one reason enough to visit there) +flowers and good Greek cuisine. It's possible to find holiday or tour to Corfu or then Mediterranean cruise for visiting also Corfu. If I go there I would take pictures around and eat Greek salad and Greek honey yoghurt etc. Sight seeing in Corfu: Achillion Palace, Archeological Museum, Kanoni and Mouse Islands, Aqualand water park, Paleokastritsa beach resort. Read more about the Sight Seeing in Corfu.  Picture from Pixabay.
There's many beautiful Greek Island villages to visit some day at summer perhaps.
50 Must See Photos of Corfu Beaches.


kuva.
Sao Miguel, Azorit. Vihreä saari on suurin saari Azoreilla. Sieltä löytyy vuoristoa, kukkuloita, järviä, kraatteri, kuumia lähteitä, vesiputous. Azoreilla voit katsella lintuja mutta myös valaita ja delfiinejä vapaina. Surffaus onnistuu ja vaeltelu huikeissa maisemissa. Terra Natura -luonnonpuistossa on yli 2000 erilaista puuta. Kohteessa ei ole voimakasta teollisuutta, eikä siten teollisuudesta johtuvia savusumuja. Kraattereita kyllä on. Bilepaikkoja on sanottu olevan myös vähän, joten tämä taitaa olla enemmän ns. luontokohde maisemamatkailijoille, vaeltajille ja luontomatkailijoille. Voisin kuvitella lähteväni tähän kohteeseen delfiinejä bongaamaan ja maisemia kuvaamaan. Saarella on suuria korkeuseroja. Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi luonto, vaeltelu ja kuvaaminen niin tämä voisi olla se oikea kohde. Myös Espanjan, Italian ja Kreikanmatkailijoille tässä olisi hieman vaihtelua. Maisemakuvista voi tehdä vaikka julisteen, kortteja tai kalenterin. Azoreille pääsee nyt valmismatkalle esimerkiksi Kalevatravelin kautta. Myös Travelbirdin kautta pääsee Azoreille. Kuvia Azoreilta.

Sao Miguel Azores. Largest and most populated island of the Azores. With beautiful lakes, sandy beaches, rolling hills,  waterfall, high mountains, green plains and blue ocean. Go to watch whales or dolphins and birds wild and free. Try surfing or go to hiking. Visit Terra Natura Garden there's more than 2000 different trees. I guess there's very good air quality because of the nature and no industries that creates smog. If you have already visited Spain, Italy and Greece why not to go to see Azores. This destination must be awesome also for Photographers. Picture from Pixabay.

kuva.
Panama city ja eksoottiset trooppiset lähisaaret kuten kuvan San Blas. Panama citystä löytyy myös uusi moderni alue, palmurannat, intiaaneja, lukuisat saaret kristallinkirkkaalla merivedellä, hyvät yhteydet Karibian saarille ja etelä-Amerikkaan. Hyvä tukikohta myös muualle suuntaamiseen. Saaristossa voi sukeltaa, snorklata ja uida. Veden alla toimivalle kameralle olisi siis käyttöä. Voit onnistua myös bongaamaan lukuisia värikkäitä harvinaisiakin papukaijoja, vai miltä kuulostaisi suuri turkoosi lintu. Panamalta voit suunnata esimerkiksi Meksikoon, Kuubaan, Costa Rican sademetsiin, Jamaikalle tai Peruun samalla kertaa kuten muuallekin. Panama ei ole vielä niin suosittu turistikohde kuin edellämainitut. Panamalla voi törmätä myös alkuperäiskansoihin intiaaneihin ja rantoja on molemmin puolin sekä Karibianmerellä että myös Tyynellämerellä. Panamalle pääset järjestettyjen matkojen lisäksi omatoimireissulle ja risteilylaivat lipuvat usein tähän kohteeseen ja sen ohitse. Aventura järjestää reissuja Panama cityyn. Tiesitkö että Panamakanavan valmistuminen kesti 400 vuotta ja se on äänestetty yhdeksi Top-kohteeksi Conde Nast -matkalehden toimesta. Risteilyitä Panamakanavalle järjestää esim. Princess cruises. Edullinen paikallisten intiaanien pitämä majoitus maksaa vain muutamia dollareita, mutta olot eivät ole länsimaiset. Holiday Inn ja Hard Rock Hotel ovat äänestetty parhaiksi Tripadvisorissa, joten niistä luulisi löytyvän länsimaista laatua. Jos haluaa lähteä etelä-Amerikan kiertoreissulle niin Panamacityn voi ottaa ensimmäiseksi tukikohdaksi. Tämä kohde sopii trooppisista maisemista pitäville, aitouden etsijöille ja hyvin myös lintubongarille, koska lintulajeja on useita Amerikan etelä-Carolinan kokoisella alueella. Tranquilo Bay järjestää lintujen bongausretkiä ja muita retkiä. Huom. San Blas -saarella ei ole sähköä eikä muuta vettä meriveden lisäksi, upeat maisemat sen sijaan kyllä on. Panamalle suositellaan otettavaksi keltakuume- ja malariarokotteet. Tämä kohde kuulostaa ja näyttää niin hyvältä että pidän kyllä mielessäni tämänkin kohteen matkoja miettiessä, niiden kymmenien muiden kohteiden lisäksi. Huom. suomalainen ei tarvitse edes viisumia Panamalle. Kiinnostaako jutut esimerkiksi Costa Ricasta, Polynesiasta sun muualta? katso Uuteen seikkailuun -blogin matkajutut. Kiinnostaako Peru? kurkkaa englanninkielinen Perun matkaopas.  Aikaisempia matkavinkkejäni: luonnonpuistot maailmalla.  Monipuolisia matkavinkkejä.  Matkakohdevinkkejä etelään.  Matkablogivinkkejä.

Panama city and tropical islands nearby such as San Blas (on the picture). Palm island picture found from Pixabay. Panama city has modern zone, amazing beaches, crystal clear water and beautiful islands nearby. It's possible to visit from Panama to Caribbean islands, South America and Jamaica. Try snorkeling, diving and swim. It's possible to watch exotic colorful parrots also turquoise birds. At the same time you could also visit Mexico, Costa Rican rainforests, Cuba, Peru and more. There's many cheap accommodations but if you want so called Western quality then you could go example to Holiday Inn or Hard Rock Hotel. To me this place sound like unique and tropical destination so I will keep this place on my mind. It's possible to go to Panamacity for holiday and also Panama canal cruises. 
Tranquilo Bay offers example Bird watching tours.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.