lauantai 1. elokuuta 2015

Matkakohdevinkkejä etelään

Kuva.
Matkakohdevinkkejä etelään, tällä kertaa poimin mukaan hyvältä kuulostavia hotelleja merellä/sademetsässä ja mielenkiintoisia kohteita:  Costa Rica, yksi maailman upeimpia luontokohteita ihan jo äänestystenkin mukaan. Maa, jonka nimi tarkoittaa rikasta rannikkoa: luonto on rikas ja monipuolinen, siellä viihtyvät esimerkiksi papukaijat ja monet eläinlajit. Luonto on vielä säilynyt ja trooppiset maisemat houkuttelevat, kuten myös se että vielä löytyy tyhjiä rantoja jotka eivät ole sellaisia kuin Kanaria tai Miami beach, joissa riittää aina paljon turisteja. Costaricasta voit löytää vielä autioitakin hiekkarantoja. Monet ovat kehuneet kuinka hienoa on nähdä papukaijoja ja perhosia joka puolella Costa Ricassa. Sopisi hyvin kohteeksi matkailijalle joka rakastaa luontokohteita ja rauhallisempia kohteita jotka eivät ole ns. täpötäynnä turisteja ja hyvä tunnelma. Huom. sadekausi on loka-marraskuussa, joten kohteeseen kannattaa matkustaa ei sadekausiaikana. Jos tämä kohde kiinnostaa katso Tirimbina Rainforest center joka sijaitsee keskellä sademetsää ja joen lähellä, tarjolla myös majoitusta. Tämä trooppinen majapaikka sopii myös kouluryhmille, opiskelijoille ja vapaaehtoisille. Kiertele sademetsää, ylitä siltoja, ihaile kasveja ja eläimiä, tai osallistu suositulle suklaaretkelle. Tarjolla on myös sammakkoretkiä, lepakkoretkiä ja linturetkiä. Jos tykkäät luonnossa samoilusta ja retkeilystä niin tämä voisi olla sinun kohteesi. Jos toisenlainen majoitus kiinnostaa katso myös Tikivillas. Ilmastoituja (ja netillisiä) bungaloweja sademetsässä Costa Ricassa, lue lisää. Tikivillas virtuaalikierros. Escaping abroad blogissa on kuvia ja matkajuttu Costa Rican sademetsästä. Costa Rican täytyy olla yksi maailman kauneimmista maista kuten on kirjoitettukin. Muita lähes yhtä kauniilla maisemilla varustettuja kohteita voisivat olla Brasilia Bahia, Meksiko ja Bahamas. Brasilian Bahiassa on pitkät hiekkarannat ja mikään ranta ei ole yksityinen. Bahiassa voi nähdä myös autioita saaria joka kertoo siitä ettei alueelle ole löytäneet vielä kaikki suuret turistilaumat.

Travel tips to the South. Interesting places and also some good hotels. 
Costa Rica is one of the most beautiful nature destination full of tropical nature, birds, flowers and more. And if you don't like places already full of tourists it's also possible to find many empty beaches in Costa Rica so you can relax and get the peace and silence. Must be a good destination for traveler who love nature. Rain season is from october to november. There is multiple travel trip possibilities example visit rainforest, see dolphins, sea turtles, parrots, butterflies, monkeys and more. If you are interested of Costa Rica check Tirimbina Rainforest center tropical ecotourism destination offers accommodations and eco-education programs for school through university students, as well as facilities for school groups, volunteers and researchers. Visit rainforest and explore trails and popular Chocolate tour. And there is also bird tour and frog tour. Check also Tikivillas. There is bungalows with air conditioning and internet. Costa Rica landscape picture from here. And if you want to find more beautiful tropical destinations check example Brazil Bahia, Mexico or Bahamas. There is long beaches in Brazil Bahia and not any private beaches and also deserted islands


Costa Rican auringonlasku merellä, vau, kuva täältä.
Costa Rica sunset wow! picture from here


Hotel Villa Chiquita Mallorcalla. Näyttävä lämpimän beessi hotelli jossa on uima-allas pihassa ja meri lähellä. Kuva sivulta. Hotelli on neljän tähden ja siellä voi ihailla merinäköalaa terassilta. Hotellin kaikissa huoneissa on merinäköala ja parveke! Hotellin respan kautta voi vuokrata esim. veneitä, autoja, mopoja, pyöriä ja respasta voi myös ostaa lippuja vesipuistoon. Kuulostaa siis hyvältä palvelulta, kun tämmöinen ei ole läheskään kaikissa respoissa mahdollista. Hotellissa on myös ilmastointi, jacuzzi, sauna, lämmitetty uima-allas, kuntosali ja jääluola. Mallorcalla näyttäisi olevan aivan yhtä kaunis ja puhdas meri kuin Italian saarilla. Turisteja tosin on varmasti paljon. Hotellista voi tehdä veneretken Cabreron luonnonpuistoon joten jotain muutakin tekemistä on kuin rantalomailu. Jos kiinnostuit lue lisää tästä hotellista.

Hotel Villa Chiquita Mallorca Spain. Beautiful warm beige hotel there is a swimming pool and beach near. 4 stars. In the terrace great views to the sea. At the reception you can ask to rent of boats, cars, bikes, motorbikes and buy  tickets to the water parks. Spa with sauna, heated swimming pool, jacuzzi, ice cave, gym etc. There is also air conditioning. All rooms have sea views and balcony. Hotel picture found from the hotel page.

Hotel Ferall Kroatiassa. Neljän tähden hotelli sijaitsee Korculan (kalastajakylä) saarella Kroatiassa. Sopii rentoutumiseen, rantalomaan ja siellä on myös ravintoloita joista saa terveellistä ruokaa. Hotellista on vain muutama askel suoraan merelle. Löytyy myös surffausta, sukellusta, kanootteja, pyöriä ja ulkoilma-allas. Hotellissa on myös ilmastointi ja 83 huonetta parvekkeella ja merinäköalalla. Huoneita on eri hintaisia ja halvin huone on 20e. Hotellista on mahdollista tilata kuljetus Dubrovnikin lentokentältä Korculan saarelle. Näin kuvan tästä hotellista matkaesitteestä ja kuvista näkyi että hotelli on aivan meren vieressä kuten luvataan. Huom. hotellin alueelta ei kommenttien mukaan löydy yöklubeja eikä useita putiikkeja, joten tämä ei sovi bilekohteeksi vaan enemmänkin rentoon rantalomailuun. Lisätietoa.

Hotel Ferall in Croatia. 4 stars hotel in Korcula island fishing village. There is healthy food and sea. The hotel provides 83 seaside rooms with balcony. Possible to try canoe, wind surf, diving, bicycling, outdoor pool. Just few steps from the hotel to the sea. There is also transfer from Dubrovnik airport to the island Korcula with payment. There is also air conditioning in this hotel. Ps. it's not party town but perhaps good choice for relax and beach holiday.

Pink Shell Beach Resort. Floridassa Fort Myersin alueelta löytyy upea simpukkahotelli. Miltä kuulostaisi suuri hotellirakennus, pitkä kaistale palmuhiekkarantaa ja meri molemmilla puolilla. Tarjolla on myös lomahuoneistoja jotka ovat suoraan rannalla ja joissa on keittiö. Hotellin rannalla voi nauttia myös yksityisen päivällisen rantahiekalla. Vuokrattavia veneitä. Mahdollista myös toteuttaa delfiiniretki merellä vesiskootterilla jossa voi nähdä myös manaatteja ja lintuja. Luonnossa kävelykierroksia. Hotellista lukee näin: sokerista valkoista hiekkaa, loputtomia aaltoja ja upeat maisemat. Sanibel -saari on 20 minuutin ajomatkan päässä tästä hotellista. Tässä hotellissa on tarjouksia kuten yövy 4 yötä ja maksa 3 yötä tarjous ja yövy 7 yötä maksa 6 yötä voimassa elokuusta 18. joulukuuhun. Sopisi varmaan hyvin kohteeksi matkailijalle joka viihtyy rantakohteissa Välimerellä tai Etelä-Amerikassa ja Amerikan kiertäjille. Tosin jos etsit kohdetta jossa on vähemmän turisteja ja enemmän luontoa niin silloin Costa Rica voisi sopia hyvin. Lisätietoa.

Pink Shell Beach Resort in Fort Myers Florida. Big hotel building and sea both sides. Vacation villas with kitchen. Try also private beach dining and dolphin adventure tour and nature walks. There is good offers example stay 4 nights pay 3 nights and stay 7 nights pay 6 nights until 18 december. Sanibel island is close to the Pink Shell Beach Resort 20 minutes drive

Enchanted Islands Resort Seychellit.
Saarilla on vuoden ympäri +27/30C lämpötilat ja kauniit kristallinkirkkaat merimaisemat. Löytyy Sainte Anne Marine Parkista. Lisätietoa. Huom. tämä on kallis majoituskohde, jos etsit edullisempaa katso Panorama Guesthouse.  Lisätietoa Seychellien saarista.

Enchanted Island Resort at Seychelles islands with a year-round  +27/30C temperatures and crystal clear water beautiful sea views. Expensive but seems beautiful. Check also Panorama Guesthouse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.