perjantai 19. huhtikuuta 2013

Garden of dreamsKauniita kevätkuvia Etelä-Italiasta. Eräänä aurinkoisena päivänä tuli nähtyä kaunis talo jonka terassilla tuoksuivat kukat. Se on yksi kauneimmista taloista joita olen koskaan nähnyt. Kaikkea tämmöistä voi myös kasvattaa kesällä omalla terassilla, parveekkeella tai mökillä. Vaikka en aina tiedäkkään minne oikein kuulun niin silti aina näitä kuvia katselemalla voin muistaa miten ihanaa aikaa kevät ja kesä on! ja voin muistaa myös tämän talon. Kuvat itse otettuja. Kuva on otettu Etelä-Italian rannikolla eräässä Lazion rajan pikkukylässä, puoli välissä 120km Roomaan ja 80km Napoliin. Lähellä on mm. Baia Domizia, jos paikka tai lomatalo kiinnostaa tarkemmin niin kysy. Pihoissa kasvaa hedelmäpuut ja kukkapuut ja kissat laukkasivat kujilla. Jo huhtikuun alku on kaunista ja lämmintä aikaa etenkin aivan etelämmässä Italiaa, Rooman lähellä on lähinnä vain sateista talvella ja keväällä ja siitä vielä pohjoisemmassa on jo kylmä. Jos vain olisin mitenkään pystynyt olisin viettänyt tässä paikassa enemmänkin aikaa, mutta usein tulee esteitä tai tarvitsee auton liikkuakseen pitkiä matkoja ja tykkään enemmän kävellä ympäriinsä.

Italia on täynnä uskomattoman kauniita paikkoja. Paikat joissa on eniten luontoa, puutarhoja, merta ja raikasta ilmaa on paljon enemmän mun makuun kuin koleat suurkaupungit ja nää kuvat puhukoon puolestaan. Myös keskiaikaisia kaupunkeja olen nähnyt, mutta kyllä vaan nämä paikat joissa on enemmän luontoa vetää mua puoleensa ja samoin etelän lämpö. Enää nykyään en ole hakenut tiettyä tai tietynlaisia paikkoja, vaan olen suunnannut mahdollisuuksien mukaan sinne mitä löytyi, sattumalta löysinkin pari paikkaa joissa viihdyin. Suomen kieli on herättänyt myös runsaasti ihmetystä Italiassa, usein kun puhuin suomea sivulliset ihmiset alkavat joko pyöriä ympäriinsä yrittäen ymmärtää edes yhden sanan tästä vaikeasta kielestä tai sitten he menevät niin hämilleen etteivät he osaa enää puhua mitään kieltä! edes italiaa. Suomen kieli onkin kiinan jälkeen vaikein kieli ja näin se sitten näkyy.  Kuvat itse otettuja.

I have seen new incredible beautiful places and beautiful house in Southern Italy with wisteria flowers, these pictures taken on april between Naples and Rome near Baia Domizia. Sometimes I don't know where do I belong but even if I stay somewhere else, I will always remember how beautiful time the summer and spring is. Suddenly before I found all beautiful places, I didn't plan something to see for. Sometimes in Italy people were listening what I was speaking Finnish language and they could't understand not a word cause it's very difficult language but that was funny even for me cause I know it sounds difficult.  Una bella casa vicino di Baia Domezia. 
Pictures taken by me.


+ Formian ihana trooppinen merimaisema palmuineen.

Last pictures from FormiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.