sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Satamaa, maisemia ja kissoja Sardiniassa

Sardinian Algheron rappuset keskustasta ylös muurille, siellä oli ravintoloita, vartiotorni ja Jeesus-patsas kuin Brasiliasta mutta pieni. Kuvat otettu 2009

Travel pictures taken in Sardinia Italy at 2009. Harbous and sweet cat.

Suloinen pörrökissa löytyi samasta paikasta, ehkä sekin oli tullut ihailemaan satamaa, tai oikeasti vain rentoutumaan ja kauemmas auringosta viettämään siestaa..


Nummia ja metsää kuvattu junan ikkunasta menomatkalla Sassariin, Sassaria mainostettiin shoppailukaupunkina, mutta itse en löytänyt juuri mitään ja olin paljon tyytyväisempi Algheron kauppavalikoimiin! luonto oli suurimmaksi osaksi tällaista villiä, joissain kohtaa oli enemmänkin palmuja. Juna oli oikea vanha viidakkojuna! se heilui ja keikkui mutta oli kiva kuin huvipuistolaite, tosin joissain kohtaa vielä reunassa se keikistyi aika jyrkästi. Aina kun yritimme mennä ulos Sassarin juna-asemalla afrikkalainen sateenvarjokauppias ryntäsi kauppaamaan sateenvarjojaan vaikka ei edes satanut.

Pictures taken in Sardinia Italy years ago. Sardinia is a beautiful green island. I gone by tain to Sassari city from Alghero and the train was very old but is nice experience.
Vanhat tykit jälleen kuvaa sitä miten paljon Algherossa on yritetty puolustautua mereltä tulleilta valloittajilta. Joidenkin lähteiden mukaan kreikkalaiset eivätkä roomalaiset koskaan päässeet valloittamaan koko Sardiniaa..
Sardinialaiset kansallispuvuissa folklore -kulkueessa matkalla satamaan! kuten näette, miehillä on tonttulakkia muistuttavat hiippalakit, jännä ilmestys.

Suddenly I saw Sardinian Folklore


Kauniita koruja korukaupan ikkunassa
Beautiful jewelries at the shop in Sardinia 


Algherossa näkyi paljon toinen toistaan kauniimpia koruja. Jos sinua jäi kiinnostamaan Algheron kaupat niin sieltä löytyy Donnapiù asustekauppa, tosin siellä ei ollut näitä kuvan aitoja koruja ne olivat paikallisissa putiikissa. Upim Affiliato via don minzoni 46. Upim on kaksikerroksinen tavaratalo. Acqua & sapone Italiassa hyvin tunnettu kosmetiikkakauppa. Antica Erboristeria on vähän kuin Italian The body shop josta löytyy luonnonkosmetiikkaa. Nonsolointimo oli sekatavarakauppa. Oviesse, suomalaisittain hauskasti nimetty italialainen vaate+asustekauppa joita löytyy lukuisia ympäri Italiaa. Näin myös joitakin pieniä kenkäkauppoja.

I found shops like Donnapiù, it's shop full of accessories and Upim shoppingmal. 
Acqua & Sapone is well known cosmetic store in Italy. Found also Oviesse Italian clothes shop.