perjantai 5. kesäkuuta 2009

Sardinian maisemia

Lido-rannan vieressä on vanha rakennus jossa on ehkä kalastajien entisiä koteja tai veneiden säilytyspaikkoja. Tosin nyt ne on hylätty tai jätetty varastoiksi: ikkunoissa on luukut tai pahvia ja pihoilla roskaa. Olen varma että näistä saisi hienot asunnot tai hostellin, jos niitä kunnostettaisiin ja maalattaisiin! niistä saisi hyvän hinnan koska näköala on suoraan merelle ja hiekkaranta vieressä.

Sardinia pictures. Beautiful sea viewsMaria Pia rannalta kuvia rannalla oli yksi kahvila ja kukkia, tykkäsin. Ranta oli puhdas ja paremmin siivottu kuin toinen ranta ja siksi niin suosittu. Kuvia oli hieman vaikea ottaa kun ihmisiä oli niin paljon.

Näin kauniita jättiruusuja (nyrkkiä isompia) kasvaa Algheron sivukadulla kun Picalésta lähdetään eteenpäin, vastaavia en ole nähnyt missään muualla aikaisemmin.. Näin myös kauniita valkoisia ruusuja.

Tähän loppuun vielä itse keksitty ohje:

~ Tropicana smoothie ~

- Lidlin kirpeän makeaa limesorbettia vähän tai puolet miten tykkää tai oikeita limejä, puolet tai enemmänkin appelsiinimehua joka pehmeyttää ja tasoittaa kirpeää makua.
- voit laittaa sekaan myös jotain muuta mehua, juomaa, maitoa, itse laitoin vähän vettä
- kookoshiutaleita
- sekaan pala omenaa, koristeeksi appelsiini tai mandariini reunalle johon ripotellaan kookoshiutaleita
Valmista! Pronto!

I made tropicana smoothie at home, you need: lemon sorbet or one lime, orange juice, orange or mandarin orange, water, coconut flakes.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.