keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Things I like

kuva.

Ajattelin listata asioita joista pidän, koska hyviäkin uutisia pitää olla luettavaksi: pidän koirista etenkin noutajista. Myös matkoilla olen koirabongari ja olen bongannut useita erilaisia kuten laulavan huskyn Italiassa, etnakoiria ja chihuahuan joka selvästi nautti +40C helteestä. Jotkut rodut kestävät paremmin kuumuutta kuin toiset ja kuumuutta kestäviä rotuja vaikutti olleen etnakoirat, chihuahuat ja pinserit. Noutajat yleensä tulevat minun luokse, mutta jotkut koirat eivät ollenkaan pidä minusta. Yleensä kissat pitävät minusta, tai juoksevat karkuun. Matkoja tai ei, mutta se ei muuta koirabongausharrastusta. Minua kiinnostaa myös eläinten käytös, esimerkiksi koirilla on tiettyjä kettumaisia piirteitä joskus ja myös kissoilla on monenlaisia luonteita. Koirista pitäville suosittelen sivuja we rate dogs ja Aussies doing things. Kissoista pitäville voisin mainita Coby the cat.

Other things I like than traveling. Traveling has been a big part of my life in these years but there is also multiple other things I like. Now is more time to think and I want to share good things here. I like dogs but especially golden retrievers and labradors and I like cats. While traveling I check what kind of dogs there is. I've seen singing husky, etna dogs and chihuahua enjoying summer heat.  Usually dogs like me, but not all. Usually cats like me, but some of them run away. It's also interesting to see their personality and behaviour I think. 

kuva.

Yksi paras asia on ranta ja ranta jäätelön kera, tai merimaisema. Jos ei niitä ole niin ottaisin myös mielelläni lampi/järvinäköalan tai kanavanäköalan. Onneksi niitä on jo ollut, viettämäni muutamat kesät Italiassa ja Ranskassakin näkyi joutsenjoki. Mutta toisaalta pidän lähinnä vain etelän rannoista joissa on leuto tuuli, en pidä korvat jäädyttävästä talvituulesta. Tässä voisinkin kertoa lämpökäsityksestäni: pidän siitä että on lämmin ja ettei jalat palele, mutta en pidä saunamaisesta olotilasta mutta mieluummin valitsen sen kuin kylmyyden. Lisää luettavaa aiempia juttuja: totuus kuvien takaa ja muistoja. Kohteet joihin palaisin. Vesiputoukset eri kohteissa. Ekomatkavinkkejä. Parasta matkoillani. Nähdyt Unescon kohteet. Suomen risteilyt vs.Välimeren. Hauskat koirat eri kohteissa.

One best thing is sea view, or beach view with ice cream. And if I don't have these then lake view, or canal view. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.