lauantai 23. heinäkuuta 2016

Rainforest trust day

kuva.
Tänään on rainforest trust day. Sademetsissä on paljon nähtävää ja monenlaisia eläimiä, hyönteisiä ja lintuja, myös puukenguruita. Miten voit auttaa? jos haluat voit vaikka osallistua projekteihin. Voit myös ilmaiseksi allekirjoittaa adresseja Rainforest rescue.  WWF adressit. Muita tapoja vaikuttaa on se että ostaa Rainforest Alliance (sammakkomerkki) tuotteita kuten kahvia tai suklaata joista ko.merkki löytyy. "Rainforest Alliance on kansainvälinen voittoa tavoittelematon luonnonsuojeluorganisaatio, joka sertifioi tiloja. Organisaatio varmistaa, että sertifioitavat tilat täyttävät asetetut standardit luonnonsuojelun sekä viljelijöiden ja yhteisöiden oikeuksien ja hyvinvoinnin osalta."  Merkin kanssa ovat mukana mm. Lipton, Costa coffee, Daim, Magnum, Chiquita. Voit valita myös matkakohteen joka on Rainforest Certified. Miksi kirjoitin tästä aiheesta? haluan että blogissani on joskus myös tärkeitä aiheita ja ajatuksia. Myös siksi koska kaikki metsät, sademetsät mukaanlukien, ovat kuin maailman keuhkot ja puhdistavat ilmaa. Kuvitellaan jos maailma olisi täynnä vain pelkkiä harmaita kaupunkeja ja tehtaita, silloin ilmanlaatu ei olisi puhdas. Olen itse huomannut että voin paljon paremmin ja terveemmin kaikissa niissä paikoissa joissa on edes vähän puita ja puistoja. Oli kyseessä kaupunki tai kylä sillä ei ole väliä, mutta sillä on minulle merkitystä onko luontoa vai ei. Joten olen kokenut suuresti myös itse sen vaikutuksen. Ilman sitä kokemusta Belgian rannikolta en ehkä edes kirjoittaisi tätä juttua, en ehkä edes tietäisi. Ps. Zikaviruksesta on juttua myös rantapallossa.

Rainforest trust day is today
Rainforests offer a lot of to see for travelers. There is special animals, bugs and birds. Even tree kangaroos. If you would like to you can take part of projects.  Rainforest rescue.  WWF. Buy Rainforest Alliance products such as their coffee or chocolate. It's possible to choose Rainforest Certified travel. 
Why I wrote about this subject? it is all because I think forests are just like Earth's lungs and air pollution is a bad thing but forests will help. I feel immediately healthy when I stay in the places where is trees and gardens. I notice this while traveling. Picture from freeimages.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.