lauantai 18. kesäkuuta 2016

Erikoisia majoituksia: dyynimajoitus, rokkihotelli, puuhotelli ja jäätelöhotelli

Kuva.
Miltä kuulostaisi hotelli puumajassa, sellaisiakin löytyy. Tree House Lodge toimii hotellina Puerto Viejo Limón, Costa Ricassa trooppisen puutarhan ympäröimänä Karibian rannikolla. Puumajahotellissa on jopa oikea keittiö ja kylpyhuone. Majatalosta voi ihailla vaikkapa viidakossa kiipeileviä apinoita ja laiskiaisia. Rannalla voi pelata lentopalloa, mennä kajakilla ym. Nähtävänä myös eläimiä ja korallit. Hotelli on rakennettu 100 vuotta vanhaan Sangrillo-puuhun. Kekseliästä. Lämmitys toimii aurinkoenergialla ja puubungalowi on rakennettu kaatuneista puista. Alueella on 50 eri palmulajia. Jaguaarien pelastuskeskus on 1km päässä puumajahotellista ja hotellin ympärillä on myös Cahuita luonnonpuisto upeilla rannoilla ja viidakolla. Tämä majoitus on ekomajoitus. Kenelle tämä sopisi? erilaisuutta kaipaavalle seikkailijamatkailijalle joka viihtyy viidakoissa, tykkää retkeillä ja viihtyy mahdollisesti myös leirintäalueilla. Samasta majoituksesta löytyy myös beach house ja garden house. Garden house voisi olla minun mieleeni. Huom. jos lähdet tuonne muista mahdolliset hyttyset ja rokotukset, etenkin jos olet allerginen. Mölyapinat herättävät aikaisin aamulla, joten sopii aamuvirkuille! Tämän puumajoituksen hinta näyttäisi olleen 198e/yö netissä, mutta ilmeisesti ehkä edullisempi suoraan varattuna hotellin kotisivulta. Lisätietoa puuhotellista.

Would you like to find Unique Holiday accommodation?  then check these
Tree House Lodge in Puerto Viejo Limón Costa Rica Caribbean Coast could be cool. Around the jungle. Cahuita National Park. Treehouse made from fallen trees, with solar heating, two bedrooms, a kitchen, and a shower. Jacuar Rescuer park is 1km far. Surrounded by natural tropical garden and is possible to see wildlife. Watch howler monkeys rustle in the treetops. Over 50 different palm trees in the area. More about the Tree Lodge. 
Picture of Limón found from freeimages.

Oletko haaveillut dyynien näkemisestä ja ihaillut dyynejä jo lapsena Aladdinissa? Dunes By Al Nahda on luksus dyyniresortti aavikon keskellä Omanissa. Ilmasto on kuuma ja kuiva. Luvataan olevan taianomainen matkakohde jossa aika on pysähtynyt. Voit ihailla dyyni- ja vuoristomaisemia. Voit pitää hauskaa ja juosta tai laskea alas dyynejä kuin lumihangessa. Nähtävänä on myös ikivanha Al-Hazm linna, golfia, kamelit, hiekkakylpy, Omanin marketit, kylvyt, Qurum ranta, Qurum luonnonpuisto, minikuntosali. Dyynimajoitus sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Muscatin lentokentältä, ilmainen kuljetus pyydettäessä. Majoitus on eräänlaisissa teltoissa mutta ei aivan tavallisissa teltoissa vaan luksusteltoissa, sivulta näet millaisissa. Kohde on luksuskohde eli ei edullisimmasta päästä, yhden yön yöpyminen maksaa jopa satoja euroja ja tämä sopii luksusmatkailijoille. Edullisempia dyynikohteita löytyy esim. kanarialta, Dubaista, Pohjois-Afrikasta. Omanissa elää villieläimiä kuten leopardeja ja gaselleja. Meressä nähtävänä myös koralleja ja värikkäitä kaloja. Omanin ruokakulttuurissa on suuri vaikutus intialaista ruokakulttuuria. Tiesitkö tätä: antiikin roomalaiset kutsuivat valtiota onnelliseksi arabiaksi Felix Arabia. Omanin sulttaani on avoinmielinen ja on sallinut kirkkojen rakentamisen Omaniin, sulttaani toimii usein myös neuvottelijana eri maiden välillä. Omanin parlamentissa on myös naisia. Nämä tiedot yllättivät ainakin minut positiivisesti. Omanin rannikoilla kerrotaan olevan erittäin kuuma kesällä. Oman saattaisi sopia avoinmielisille matkailijoille, uutta kaipaaville ja matkailijoille joita on kiinnostanut esim. dyynit, Jordania, Dubai tai Pohjois-Afrikka. Kohteen luvataan olevan rauhallinen ja rikollisuutta on vain vähän. Omanissa pääsee käymään myös Dubain ja Saudi-Arabian kautta. Myös Omanin paikalliset lomailevat tässä dyynikohteessa, joten se ei ole täynnä vain länsimaalaisia. Lisätietoa dyynimajoitus Dunes By Al Nahdasta. Desert Nights camp majoitus.  Oman dyynikuva Pixabaysta.  Vielä yksi hotellivinkki: musiikista tykkääville Hard Rock hotellit. Hard Rock hotelleja löytyy esim. Amerikasta, Ibizalta, Dubaista. Myös Berliiniin ja Teneriffalle avataan Hard Rock hotellit. Lisätietoa. Mielestäni musiikki (ja jäätelöt) ovat oikein hyvät teemat hotelleihin. Mövenpick hotelleista olettaisi saavan hyvää Mövenpick jäätelöä. Kaipaatko lisää muita majoitusvinkkejä? katso blogini hotels -osio. Lisävinkkejäkin on tulossa.

Would you like to stay at the Mövenpick Hotel and eat Premium Mövenpick icecream?  check Mövenpick hotels offers. Grotta Palazzese picture found from grottapalazzese.it 

Have you ever dream of seeing Dunes? and sense magical atmosphere. There is Luxury Dune Resort: Dunes By Al Nahda in Oman.  Magical world where time stands still. Located 1 hour and quarter from Muscat airport. What to see or do: Al-Hazm castle, sand spa, spa, golf, camels, mini gym, Qurum beach, Qurum National park, Omani markets. There's wildlife such as leopards and coral sea. Read more about Dynes by Al Nahda.  Do you love music? check Hard Rock Hotels.  Mövenpick hotels. Dune picture found from Pixabay.