lauantai 20. kesäkuuta 2015

Hyviä matkasivuja

Listasin hyviä matkasivuja:


ilmaisia nettimatkaoppaita maailman eri kohteisiin.


Paljon erilaisia ja koukuttavia matkakertomuksia eri kohteista.


Viikottain päivittyviä sivuja ja blogeja eri kaupungeista. Sivulta löytää esimerkiksi Pariisin ja Monacon kuvablogit. Todella hyvä sivu vaihtuvien matkakuvien katseluun. Koska kuvia tulee usein, saa hyvän käsityksen useistakin eri kohteista. Tätä sivua kannattaa katsoa kun suunnittelee matkaa.


Webkameroita maailmalta, hyvin toimivia ja tarkkoja useimmat. Jos tykkäsit niin katso myös earthcam. Nämä kamerat ovat mainioita niistä näkee myös sään ja tapahtumia.


Hyvä matkasivusto englanniksi josta löytyy mm. hotelliarvosteluja ja arvosteluja voi kuka tahansa jättää. On paljon rehellisempää saada lukea matkailijoiden omia kokemuksia. Eikä vain ainoastaan pelkkiä kehumisia matkaesitteistä joissa usein luvataan liian paljon. Katso tämä sivu aina ennen kuin varaat hotellin! niin voit yrittää välttyä pettymyksiltä.


Matkanhakusivu josta löydät lentoja, hotelleja ja matkablogeja. Pian myös matkavideoita. Monipuolinen matkasivu.


Virtuaalimatka maailman ympäri. Matkasivu josta löytyy kattavasti infoa useista eri kohteista ja myös matkadiilejä. Sivulle voi myös tarjota omia matkakohdevinkkejä, joten jos olet matkailija/matkabloggaaja voit tarjota matkavinkkejäsi sivulle.


Sivuilta löytyy lentoja, maita, majoituksia, matkavinkkejä ja aktiivisia keskusteluita.


matkahakusivu myöskin.


Tältä sivulta voit löytää halpoja matkoja sun muuta.


Tietoa, matkakertomuksia, kommentteja ja kuvia monista eri kohteista.


ekohotellisivu jossa voit etsiä hyviä ekohotelleja lukuisista maailman kohteista. Joukossa on oikein kivojakin kohteita joten suosittelen tutustumaan.


Juttua eri kohteista, matkahaku, matkauutisia, matkakilpailuja ja blogeja.


Sivulta löytyy mm. matkakertomuksia ja matkakeskusteluita.


voit etsiä tietoa haluamastasi maasta, voit jättää kommentin ja kertoa omia kokemuksia läpikäydyistä kohteista. Sivuilla voit myös kysyä sinua askarruttavaa kysymystä matkailuun tai maahan liittyen ja lukea muiden kokemuksia ja mielipiteitä eri kohteita. Tuo mieleeni suomenkielisen version tripadvisorista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.