lauantai 29. elokuuta 2009

Taorminan kuvia


Kuvia ylempää vuorelta, Taorminasta! kaupunki on säilyttänyt historiaaValkoinen kirkko on mielestäni todella kaunis! Puut pinkeillä kukilla ovat myös kuin jostain taulusta.. Kirkon luona on tuollainen kuviollinen mosaiikkilattiapiazza ja näköala suoraan merelle, miten voikin olla noin sinistä vettä. Kuvasin kirkon myös sisältä. Meren vieressä rannalla menee muuten juna, josta voi ihailla runsaasti rannikkomaisemia ja asema on voittanut kaunein asema -palkinnon. Kuvien laatu on mitä on koska suurin osa näistä Sisiliankuvista on puhelimella otettuja.

Pictures taken in Sicily. Around Taormina town. 
Picture quality is not the best because that time I had only phone camera. There is also a beautiful railroute near the sea downside.Kaarikin näyttäisi olevan palanen jostain vanhemman kaupungin muurista. Taorminassa käy paljon rikkaita turisteja Italiasta, Euroopasta ja Amerikan filmitähdistä saakka, joten Rolex-putiikki ei ole ihan turha. Suihkulähde on tosi erikoinen varmaan Rooman aikakaudelta peräisin, heh kuumalla säällä jotkut italialaisturistit(?) menivät kastelemaan päänsäkin tuohon suihkulähteeseen kuten kuvasta näkee.


Teatro Greco, Greek amphitheater
  
Kreikkalainen amfiteatteri Taorminassa. Teatteria voi käydä kiertämässä päiväsaikaan ja tiettyinä ilta-aikoina siellä järjestetään konsertteja.


Huippuhyviä Gelato jäätelöitä, huomaa eri maut ja seassa myös mansikoita

Good ice cream


 Sitten palasin vuorelta takaisin alas, kävelin yhtä reittiä talojen ohitse kunnes vastaan tuli portti ja parkkipaikka, kävelin niiden ohitse kunnes olin pihalla joka oli täynnä sitruuna, appelsiini ja jopa banaanipuita!! keräsin joitain outoja hedelmiä, banaanit oli raakoja, löysin myös limejä toisesta paikasta.. :) Se paikka oli sivussa, ei kenenkään talon pihalla, joten sieltä saakin varmaan kerätä hedelmiä, kukaan ei ainakaan tullut huutamaan. En tiennyt banaanipuita olevankaan Sisiliassa mutta kyllä niitä on ja paljon. Rooman sirkus saapui myös Sisiliaan, siellä ei tullut käytyä mutta mitä ilmeisemmin mukana oli myös villieläimiä.  Tämä loma oli yksi todella hyvistä lomakokemuksistani joita ei ole vielä kertynyt paljon.


Kuvassa näkymä loma-asunnosta merelle. Giardini Naxoksen juna-asema (jossa on sisällä hieno mosaiikkilattia) ja merimaisema. Kellotorni korkealta vuorelta Castelmolasta. Palermon juna-asema yöaikaan. Statua di Nike vapaudenpatsas Naxoksessa kuunloisteessa meri takanaan.


Statua di Nike -patsas rantakadulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.