keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Ajatuksia ja kyselyyn vastauksia

kuva.

Pitkästä aikaa ajatuksia ja vastauksia. Seuraava matka: olen nähnyt uusia unia eri kohteista, tällä hetkellä en ihan tasan tarkkaan tiedä missä ne ovat. Mutta useinhan unet toteutuu, mielelläni olisin ollut koko ajan Välimerellä. Unissani on ollut erittäin kaunis ranta ja toisessa näköalaterassi. On paljon sellaisia kohteita joista vain ajattelee onneksi tulin tänne. Uusia ja vanhoja kohteita. Mitä oikeasti kuuluu? olen tyytyväinen siitä että nyt on kevät eikä enää jäinen talvi. Eläisin mieluummin ainaista kevättä tai syksyä kuin lumitalvea, tosin voisin ottaa lumitalven yhden päivän ajaksi jouluksi. Allergiaa on ollut. En ymmärrä miksi koivuja pitää olla ihan joka nurkalla kun olisi paljon muitakin puita, en koe että voisin olla koivulehdossa ainakaan. Tärkeämpiä puita olisi vaikka omenapuut ja kirsikkapuut. Myös ilmastonmuutos on huolestuttava ja näkyy monin eri tavoin, kuten siinä että allergiat on lisääntynyt ja pikkulinnut kerjäävät ulkona syötävää. Ilmeisesti luonnosta ei löydy enää tarpeeksi syötävää linnuille. Ilmastonmuutoksen takia nyt olisi korkein aika toimia ettei lajeja ala kadota. Jos ei muu auta, on ihmisten alettava ruokkia lintuja ja otettava ilmastonmuutos vakavasti. En tiedä millaista aika on esim. 40 vuoden päästä, mutta ajatus tuntuisi kauhealta jos eläinlajeja ja lintulajeja katoaisi.

Viimeisin katsomasi elokuva? ei viimeisin mutta mainitsemisen arvoinen Sully elokuva, joka kertoo onnistuneen hätälaskun Hudsonjokeen tehneestä kapteenista. Kapteeni toimi oman päänsä mukaan ja sen mukaan mihin olisi nopeinta laskeutua ja onnistuikin siinä pelastaen matkustajat. Kapteeni teki loistavan ratkaisun ja jää historian kirjoihin. Inspiroi eniten/vähiten? inspiroi tarttuisinko mahdollisuuksiin ja lähtisin aivan uusiin maisemiin. Vai opettelisinko uusia kieliä. Pää sanoo kannattaa opetella joku tärkeä kieli, mutta sydän sanoo opettele joku ei niin tärkeä kieli jota tarvitaan vain lomilla. En ole sillä tavoin rakentanut elämääni yhteen paikkaan, joten olen vapaa lähtemään ja erittäin valmis. Vähiten inspiroi allergia ja semmoinen ei itseä yhtään kiehtova arkinen elämä kuraisine talvineen. Missä en ainakaan näe itseäni on talviurheilemassa, pitää olla vähän vaihtelua ja vähän aurinkoa. En näe itseäni asumassa maalla etenkään puiden kukinta-aikaan, kotimaan matkailu voi olla hyvä vaihtoehto kesällä mutta keväällä vain ei allergisille. Vähiten inspiroi se että kaikkien tulisi elää tismalleen samanlailla, ei tarvitse ja kaikki eivät voi ahtautua samaan kaavaan. Matkat ja muutokset ovat minua varten. Kuvan nainen en ole minä mutta näyttää vähän minulta.  Aikaisempia juttuja: mitä matkailu on opettanut vuosien aikana.

Thoughts and questions this time. Next travel: I've seen dreams in night of destinations. I saw a beautiful beach and tropical terrace in a dream. I don't know yet where are those places located but I could guess. I'm worried of climate change and I notice outside birds are trying to find food. Also this and allergy are signs of climate change. People and politics should start to act. Last movie I've watch: movie about captain Sully. The captain made excellent decision land to Hudson and saved passengers. Where I got inspiration: I've also nostalgia of my old  destinations and new dreams. I love summer and spring season and still hate cold winter. Summer inspires me. I would anytime choose to live spring or autumn than winter. I could keep going and take a chance. I could learn new languages it could be one possibility. Where I get less inspiration: snowy ice cold winters are not for me, life should have something special and more sun if possible. And I got a lot of allergy of birch trees I've felt sick of allergy, at least it teach me I can't travel around countryside in my country in spring season. And it's also because of climate change now pollution season lasts longer. And where I don't see myself in the future is I don't see myself as a winter sport person.  Travels and changes are for me. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.