sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Live, travel, adventure, bliss and don't be sorryMatkakuvia ja ajatuksia liittyen matkailuun. Kaipaan joitakin käymiäni kohteita, sellaisia joissa oli hyvä tunnelma. Niiden lisäksi on tietysti myös kohteita jotka ei niin paljoa kiehtoneet. On niin paljon hyviä kohteita, on todella vaikea enää valita vain yhtä hyvää. On niin paljon kohteita joissa haluaisin olla ja käydä, mutta miten voisin valita vain yhtä parasta, miten pystyisin valitsemaan enää mitään. Jos joku kysyy suosikkikohdettani niitä on monta. Minulla ei ole enää vain yhtä suosikkimaata, mutta minulla on nyt useita suosikkikohteita ja kohteita joissa on hyvä tunnelma. Viime aikoina on ihmetyttänyt se miten huippusuosittuja Italiasta ja Espanjasta on yks kaks tullut. Majoitusten hinnat ovat kohonneet pilviin kesäksi ja kaikki varataan. Majoituksista saatetaan pyytää jopa 200 ja tuhat euroakin yöltä. Mutta miksi? ovatko ihmiset nyt unohtaneet Kreikan, Kroatian, Slovenian, Karibian, Portugalin ja muut kesäkohteet. Miten olisi vaikka Korsika, upeita hiekkarantoja ja myös ei niin täysiä kohteita, vielä on tilaa. Pohjois-Italia vaikuttaa suositummalta kuin etelä-Italia, vaikka myös etelä-Italiassa on käymisen arvoisia kohteita. Maailma on täynnä todella upeita kohteita, jotka ovat käymisen arvoisia, todellakin. Moni kohde vain odottaa löytäjäänsä, vielä on tyhjiä hiekkarantoja, vielä on kohteita joissa mahtuu liikkumaan ilman turistitungosta. Monipuolisuus kunniaan. Siksi on hyvä että myös minä suuntasin tänä vuonna uusiinkiin kohteisiin. On aina hyvä nähdä myös uutta ja löytää uusiakin suosikkikohteita, niiden vanhojen lisäksi.

Travel pictures and thoughts. I miss some destinations I've visited this years, those where were good atmosphere. I hope to return back to those one day and experience good atmosphere again. Ofcourse I've also seen destinations I didn't love. I don't have anymore one favorite country but now I have many favorite destinations where is good atmosphere. I keep wondering how popular Spain and Italy are now at summer season but hey let's not forget Greece, Croatia, Slovenia, Corsica, Portugal, Caribbean. A lot of destinations has good holiday destinations to go and see. Good that I've visited also new destinations this year. It's always good idea to find new favorites


Miksi linnut ovat aina samassa paikassa kun ne voivat lentää mihin tahansa. Sitten kysyn saman kysymyksen itseltäni ja minäkin menen. Jokainen järvi kuuluu hiljaisuutta toivoville joutsenille.


Kun esi-isät katselivat kateellisina taivaalla lentäviä lintuja loputtomalla ilman kiitotiellä. Tiesikö monikaan silloin että lentäminen on ihmisille myös mahdollista, vain erilailla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.