perjantai 28. elokuuta 2015

Some Most Beautiful Sunsets and sunrises I've ever seen
Valokuvajuttu kauneimmista auringonnousuista ja auringonlaskuista joita olen nähnyt ja onnistunut kuvaamaan. Auringonlasku merellä jää aina erityisesti mieleeni. Tämän kuvan otin 2013 illalla Civitavecchiassa Italiassa, muistaakseni maaliskuussa. Aurinko alkoi laskea ja ihmiset kerääntyivät auringonlaskua ihailemaan ja silloin toivoin jos saisin olla siellä aina. En voinut olla pysähtymättä ottamaan kuvaa. Välimeren tunnelma joka tämänkin kuvan kautta välittyy, on se asia josta pidän eniten näissä Välimeren maissa ruuan, musiikin ja maisemien lisäksi. Maisemat ja se tunnelma ovat sellaisia ettei kaipaa mitään muuta viihdettä. Haaveet muuttuvat ajan mittaan, mutta tästä kuvasta välittyy se uniikki tunnelma. Tämä maisema on mielestäni ihan yhtä kaunis kuin maisemat jossain Floridassa ja Karibialla. Ei ihme että ihmiset pysähtyivät ihailemaan auringonlaskua. 2013 oli ihmeen viileä kevät Italiassa ja välillä jopa jäädyin näin etelässä olevalla alueella ja silloin otin junan lähemmäs Napolia, tai itse asiassa puoliväliin Roomaa ja Napolia siellä oli lämpimämpää silloin kuin Laziossa. Auringonlasku kumminkin saa näyttämään aivan kesältä, vaikka tarkimmat voivat bongata ihmisillä näkyvät takit. Nämä kuvat on otettu Canonin Ixus digikameralla.

I took this picture 2013 march in Civitavecchia Southern Italy close to Rome. 
Evening and beautiful sunset. Mediterranean unique atmosphere is especially something that I like. Remind me of summer sunny days but the evening was not yet one of those warm summer evenings, as you can see people got jackets on. I really loved this landscape and palm streets and few times I was hoping to stay there forever. 
Kuva auringonlaskusta Santa Marinellassa, samoissa suunnissa siis. Kuva otettu tosin joskus 2012. Rannalle oli laitettu punaiset liput ja uiminen kielletty. Silloin minulle jäi hyvin aikaa ottaa matkakuvia kun en päässyt uimaan. Joskus kun aurinko laskee kuvat onnistuvat jopa paremmin kuin muut.

Sunset picture taken in St. Marinella Italy 2012. I couldn't go to swim because there was a red flag so then I had time to take many new pictures around
Vittorio Emanuelen muistomerkki ja auringonlasku. Tämän kuvan onnistuin ottamaan kävellessäni Rooman nähtävyyksille päin joskus 2012. Tämä on suosikkinähtävyyteni kaikista Rooman nähtävyyksistä. Vanhempia juttuja: hyvät hotellit Roomassa. Rooman matkaopas.

Sunset and Victor Emmanuel monument, Rome 2012. I was walking to watch sightseeing attractions and suddenly I saw this. Victor Emmanuel monument is my favorite monument in Rome. Check also these: Rome iphone travel guide.  Good hotels in Rome.


Vuosi sitten otettu kuva

Sunset year ago

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.