torstai 13. elokuuta 2015

Mikä on paras kamera matkalle?

Kuva.

Keneltä löytyy kokemusta hyvästä mutta kevyestä kamerasta jolla saisi hyviä kuvia matkalla? jos löytyy vinkkejä niin mielelläni vastaanotan kameravinkkejä. Kuvani olen tähän mennessä ottanut mm. sinisella Canon Ixus digikameralla, mutta kun se hajosi olen sen jälkeen löytänyt vain ei niin laadukkaita ja ei niin tarkkaa kuvaavia kameroita. Tykkään pienistä ja kevyistä kameroista, en sellaisista jättikameroista jotka kiinnittää kaikkien (myös varkaiden) huomion reissussa. Ne voisivat tietysti olla tehokkaita ja tarkkoja kuvia ottavia, mutta haen nyt vain kevyttä kameraa joka sujahtaa laukkuun ei paina eikä kiinnitä huomiota.

Which is the best camera? 

4 kommenttia:

 1. Hankin itselleni jokin aika sitten Olympus Pen minijärkkärin ja ensi tuntumalta olen tykännyt siitä. Koko on kuin pokkarin ja laajennus- ja kuvausmahdollisuudet järjestelmäkameran. Olympus Pen kulkee helposti mukana laukussa, toisin kuin tavallinen iso järkkäri. Kurkkaa Olympuksen nettisivulta lisätietoja, josko se olisi mieleinen. Mukavaa loppuviikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä!:) pitää katsoa myös näitä kameroita siis. Haen just sellaista digikameraa jossa olisi yhtä paljon ominaisuuksia kuin järjestelmäkameroissa. Katselin eilen ainakin Canon Powershot kameroita, mutta täytyy ennen ostamista katsoa (ja lukea arvostelut) vielä muistakin. Jokin jätti järjestelmäkamera voisi olla myös hyvä ja tehokas tarkkojen kuvien ottamiseen, mutta varkaiden pelossa ja siksi kun sellainen ei oikein mahdu laukkuun niin harkitsen kanssa näitä pienempiä kameroita jotka ei vie tilaa, ei paina ja on siksi käteviä.
  Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Isoilla järkkäreillä saa tosiaan hyviä kuvia, mutta se paino ja iso koko... Edellinen kamerani oli juuri tuota isoa mallia ja lopulta en enää sitä viitsinyt kuljettaa mukana pitkillä päiväretkillä. Vinkiksi vielä, että rekisteröityneille bloggaajille annetaan alennus Pen-kameroista ja lisäksi Olympuksen verkkokaupassa on outlet-osasto, jossa myydään huollettuja jälleenmyyjiltä palautuneita kameroita (esim. esittelykäytössä olleita). Rekisteröitymään pääsee tässä osoitteessa https://shop.olympus.eu/FI-fi/Blogger_Support_Programme-ap-10.htm
  Hyvää viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Niinpä, siksi en ole itse vielä järkkiä hommannut vaikka huomaankin että joidenkin ottamieni kuvien kuvanlaatu ei ole niin tarkka mitä se voisi olla. Matkalla on yleensä jo valmiiksi niin paljon kaikkea tavaraa (ja tietokoneen johtoja sun muita) mukana että jättikameran kanssa olisi varmaan jo mahdotonta hypätä esim. junaan ja kyydistä pois niin ettei tavaroita tippuisi.
  Kiitos vinkistä! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista