maanantai 4. toukokuuta 2015

Traveling Creates Memories

Kuva.

Päivän ajatus: matkailu on ainoa asia jonka ostat ja joka tekee rikkaammaksi. Totta moneltakin osin. Joku voi ostaa vaikkapa läjän tavaraa, mutta ne vain ovat ja niihin voi kyllästyä nopeastikin. Matkasta jää muistot ja muistot ovat rikkaus. Tai jos on liikaa rahaa, matkailuun saa kyllä hyvin kulumaan rahaa. Nyt kun tätä asiaa mietin ja jos pitäisi valita esim. joku merkkituote ja luopua vaikkapa viidestä matkakokemuksesta niin jos olisi pakko valita kyllä minä kaikista vaatteista ja tavaroista luopuisin, enkä niistä matkakokemuksista. Asiaan liittyen löytyi haaste täältä

"Ja nyt mä haastan sut; mitkä ovat olleet sun ikimuistoisimpia elämyksiä ja hetkiä?" 


Vietin muutaman kuukauden Italiassa 2013. Halusin katsoa minkälaista on elämä siellä ja kirjoitin kokemuksistani tänne. Se oli todella sateista aikaa, mutta näin kauniita kohteita ja vähitellen alkoi kevät tulla. Vihreää oli silti joka puolella ja taivas lähes aina pilvetön vaikka olikin viileää. Kissat laukkasivat onnessaan pitkin kylien katuja jotka olivat täynnä kukkia ja Rooman keskusta oli täynnä turisteja etenkin sitä täydempi mitä nopeammin kevät lähestyi. Se jäi hyvin mieleen. Maisemat olivat kuin kauniista unesta, mutta ikävääkin reissuun mahtui koska sairastuin keuhkokuumeeseen ja myös allergiaan kukista. Silloin se tuntui epäreilulta kun surullisena katselin sisältä ulkoa näkyvää merimaisemaa ja olisin halunnut olla sillä rannalla niin kuin muutkin, tuntui että jotain meni hukkaan se oli yksi harvoista lämpimistä päivistä ja sairaus kesti 4-6 viikkoa. Useimmiten otin junan vain jonnekin päin ja sitten juna heitti jonnekin täysin uuteen kohteeseen, näin löysin muutamia ihania kaupunkeja kuten Formian. Löysin myös muita upeita kohteita mm. Ranskasta Italian ym. lisäksi. Sen jälkeen kävin Saksassa, Englannissa sun muualla. Vuonna 2013 kävin 8 maassa. Ikimuistoista aikaa oli myös se kun kävin kerran saman vuoden aikana Roomassa ja Sardiniassa. Näin ekaa kertaa Rooman upeat antiikin nähtävyydet ja sitten Sardinian luontoa. Ne matkat onnistuivat todella hyvin ja oli koko ajan aurinkoista ja lämmintä, mikä on kai nykyään harvinaista kun ilmastonmuutos luo varsin erikoisia sääilmiöitä. Elämys on ollut nähdä myös tulivuoret Etna ja Vesuvius, jotka ovat kummatkin täysin erilaisia tulivuoria ja ihmiset asuvat aivan näiden tulivuorien juurilla. Hyviä matkamuistoja saisi kyllä tulla lisääkin ja varmaan vielä tulee..
Thought of the day. Traveling you will create new memories you won't never forget. And even if the person got too much money it's possible to spend money fast while traveling. And now I think about this and if I should choose to give away example some bag or something like that or give away like 5 travel experiences it's for sure I would give away the bag or whatever if it was like perfume or clothes. Luckily I think like that and choose memories. Traveling creates many kind of memories. I got memories from my travel to Italy 2013 I spent few months in Italy near Rome. It was rainy time but I saw many beautiful places. I used to take train around Italy and then throw myself to some totally new places and that's how I found very beautiful cities such as Formia. Days were often sunny and I saw happy cats running around in the villages full of flowers. Beautiful landscapes just like some beautiful dream. But it was not all fun time I got some sickness or flu and I was sick about 4-6 weeks and watching sea view and felt unlucky.Then I left Italy and visited 8 countries in Europe 2013. Also I got good memories from my first travel to Rome and same year I visited Sardinia. I saw amazing Roman historical sightseeing first time and then Sardinia's nature. It was also so cool and amazing to see active volcano Etna and Vesuvio, these are 2 different and great volcanoes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.