torstai 19. maaliskuuta 2015

Beautiful nature and Rainforest rescue


Nyt löysin hyviä videoita että pakko jakaa nämä blogissakin, mukana myös eläinten auttamiseen liittyvä linkki. Kauniita hyvin säilyneitä luontokohteita ja eläimiä, mutta joukossa myös yksi surullisen kaunis video.


So beautiful nature around the world. There is still unspoiled nature and animals left

Tämä voisi olla Amazon, ensin niin kaunista mutta miksi eläimet laitetaan häkkiin ja myydään pois tuolla tavoin samalla video on surullinen. Minä tulin videosta surulliseksi. Jos ei video näy katso se tästä. En usko että tulevaisuudessa niin moni eläinlaji säilyy mitä nyt voi nähdä, koska salametsästys ja ilmastonmuutos. Jos haluat yrittää auttaa niin voit ainakin allekirjoittaa adresseja sademetsien ja eläinten puolesta täällä. Voit myös allekirjoittaa tämän adressin Indonesian sademetsän puolesta. Jos sinua kiinnostaa hyväntekeväisyystyö eläinten puolesta samalla kun matkustaa niin katso volunteer vacations. Kuka tämän videon on kuvannutkaan on silti tehnyt hienon työn että muutkin näkevät. Se on surullista kun eläimiä kaltoinkohdellaan, eläimet eivät toivo muille pahaa ja ovat yleensä ystävällisiä. Ihmisissä on joskus pinnallisia piirteitä, mutta pinnallisuus puuttuu täysin eläimistä. EU:ssa on kyllä hyviäkin sääntöjä koska EU:n myötä villieläinten tuonti ja myynti kiellettiin Euroopassa, aikaisemmin esimerkiksi myös Etelä-Eurooppaan on tuotu videon kaltaisia villieläimiä joita on kaupattu toreilla yms.

Rainforest video. Could be Amazon. First so beautiful but why they put animals to prizon, it's sad and video made me sad. But if you want to try to take action check Rainforest rescue and take part. If you would like to help animals while traveling check also volunteer vacations.
Ps. lisää matkavideoita löydät tästä matkavideo-osiosta.