lauantai 22. syyskuuta 2012

See Rome
Around Rome city and historical sightseeing.  First picture Victor Emmanuel statue, Arc of Constatine, lions and much more to see. If you like history you will love to see Rome.


Victor Emmanuel monumentti auringonlaskussa, tämä oli varmaan oma suosikkinähtävyys koko Roomasta.

Espanjalaiset portaat  kuhisi niin turisteja kuin varkaitakin, ruusukauppiaita sai olla sohimassa pois koko ajan eikä varmaan lyöminenkään olisi niihin tehonnut niin huvittavalta kuin se kuulostaakin.. ja missähän aina mainostetut portailla olevat kukat olivat, joko kukkakauppiaat ottivat ne kaupattaviksi vai kuuluuko niiden poisjättäminen Italian säästöbudjettiin. Portaiden lähellä oli Espanjan lähetystö ja aikoinaan portailla ei siten voinut pidättää Espanjan kansalaisia. Portaat ja kirkko on ranskalaisten omistuksessa ja heidän rakentamiaan.  Ihan kiva kuvienottopaikkana siis mutta tarkkana saa olla! Cestiuksen pyramiidi (metropysäkin vieressä) on ajalta kun Roomaan kahmittiin inspiraatiota yhdeltä aikoinaan valloitetuista maista Egyptistä.
Pala Vatikaania:  Pietarinkirkko junasta nähtynä. Kirkko on tuttuakin tutumpi näky Roomaan saapuville junamatkustajille. Kaikki kuvat itse otettuja.Piazzalle Ostiense jonka vieressä on myös Cestiuksen pyramiidi.

Pictures taken by me in Rome Italy 2012. Piazzale Ostiense is near Piramide metro station. It must look like awesome place at evening.


Trevi on ehkä hieman hankala löytää, se sijaitsee kulman takana.Treviä lähimmät metroasemat ovat Spagna ja Barberini.

Fontana di Trevi. Spagna (Spanish steps) and Barberini are the nearest metro stations. Also possible to go there by sightseeing buses. 


Santa Maria Maggiore kirkko

Patsaskauppa


Minttu-jugurtti jäätelö.


Hotelli Nord Nuovan kattoterassi jossa voi tilata pikkupurtavaa. Kaikkiin hotelleihin en ole majoittunut mutta voin suositella Roomasta ainakin hotelleja: Exedra, Mercure Roma Delta Colosseo, Mediterraneo. Kattoterasseilla voi nauttia välipalaa tai tilata ravintolaruokiakin maisemia ihaillen.

Hotel's roof terracesEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.