maanantai 26. elokuuta 2019

Amazonin tilanteesta asiaa +hyvistä tuotteista


kuva.

Sademetsiä on jäljellä enää vähän, kuten palmumetsiäkin on todella vähän vain muutama Euroopassa enää. Jos sama meno jatkuu pian mitään luontoa ei jää. Kuluttajien on vaikea vaikuttaa, mutta pieniä tekoja voi tehdä. Kuluttajat voivat tukea sademetsiä ostamalla tuotteita joissa on Rainforest Alliance merkki. Nautakarjan takia sademetsiä raivataan, jotta useat maat saavat brasilialaisia pihvejä kaukaa lennätettynä. Jos syö lihaa kannattaa ostaa kotimaisia tai lähellä tuotettuja tuotteita. Ne ovat usein myös laadukkaampia ilman lisäaineita ja ilman lennätystä. Voi myös kokeilla rautaa sisältäviä lihattomia ruokia kuten pavut, pinaatti, kikherneet. Kannattaa hankkia Reilun kaupan tuotteita, ulkomailla Fairtrade. Moni ruoka kuten kahvi ja suklaakin voi olla peräisin Amazonin sademetsistä tai sademetsistä raivatuilta alueilta. Netistä selviää mitkä tuotteet ovat Reilunkaupan tai Rainforest Alliance järjestön kuten Paulig, StarbucksMagnum, Chiquita banaanit, Lipton tee, Nordqvist tee. "Rainforest Alliancen tutkimuksen mukaan SmartWood-sertifiointi on paitsi parantanut mitattavalla tavalla metsien ja luonnon suojelua, se on myös edistänyt metsänhoidon pitkän aikavälin taloudellista kannattavuutta." Lainaus wikipedia. Nyt jos koska kannattaa tutustua Rainforest Alliance merkattuihin tuotteisiin. 
Jutun lopussa on video josta näet miten kaunis maailma vielä on..Rainforests are important. But what will happen in the future? also Europe has only a few little palm forests left (in Spain and Greece there is little palm forests). When you buy meat try to find local products it would be more ecological way. Which products has Rainforest Alliance certificate and Fairtrade? example StarbucksMagnum, Lipton teas, Nordqvist teas, Chiquita bananas and many more has Rainforest Alliance certificate. Especially now is the time to support Rainforest Alliance and it's products. Photos of rainforests found from Pixabay. Watch also the video downside Earth one video you need to see.
'
kuva.kuva.

2 kommenttia:

 1. Oh my goodness! Impressive article dude!
  Thanmk you so much, However I am having difficulties with your
  RSS. I don't understand the reason wwhy I can't join it.
  Is there anyone else having similar RSS problems? Anyboddy who knows the solution cann
  you kindly respond? Thanx!!

  VastaaPoista
 2. I'm very pleased to uncover this great site. I need to to thank you for yoour time for this particularly wwonderful read!!
  I definitely loved every little bit of it and i also habe you saved to fav
  to look at new information on your site.

  VastaaPoista

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.