lauantai 25. marraskuuta 2017

Kauneimmat auringonlaskut viime vuosilta


Kauneimmat näkemäni auringonlaskut viime vuosilta. Luonnon taidetta. Auringonlasku Ranskan Alsacessa kun joutsenten Rhein värjäytyi oranssiksi. Joutsenet kävivät iltauinnilla hetki ennen pimeyttä.

Most beautiful sunsets I've seen in these years: sunset +Rhine river Alsace France and swans. Sunset just before the darkness.


Riminin oranssi auringonnousu täytti koko taivaan oranssilla ja oli myös upea. Tämän näin syksyllä. Voiko Italiassa veneillä talvella? osa laittoivat veneet talvisäilöön ja osa ei. Italian saarilla kyllä veneillään sään salliessa paljon myös talvellakin.

Orange sunrise in Rimini and good weather for boat trips


Sardinia on hyvä kohde myös auringonlaskujen bongaukseen. Sardiniassa näkyi monenlaisia auringonlaskuja: kuvan punainen, pastellisävyisiä, keltaisia kuten alla.

I saw many very beautiful colorful sunsets in Sardinia. Red, pastel and yellow colors.


Auringonlaskut Sisilian Messinassa jotka ovat yhtä kauniita kuin Kreikassakin. Ehdin hyvin ottaa kuvat auringonlaskuista laivan kannelta, sillä nämä auringonlaskut eivät heti kadonneet. On kohteita joissa aurinko laskee hitaasti jolloin jää enemmän aikaa ihailla ja ottaa kuvia. Viimeistään auringonlaskut Sisiliassa nähtyään voi ymmärtää miksi paikalliset käyvät iltakävelyillä. Auringonlaskuja ei kannata jättää välistä ja niiden kuvaaminen ei yleensä ole vaikeaa. Myös korkeista hotellihuoneista voi napata auringonlaskukuvia ja laivalta/veneestä.

Sunsets in Messina Sicily, seen when I was on board. These sunset are similar beautiful than sunsets in Greece. I had time to take photos because sun didn't disappear fast.


Capri

Capri island


Milanon pastelli auringonlasku, usein olivat tavallisia mutta tämä jäi mieleen

Pink pastel sunset in Milan


Vaaleanpunaiset auringonlaskut Cattolicassa, jossa myös auringonlaskut ovat nopeita ja värit vaihtelevat. Minulla ei kai ole näistä suosikkia, sillä kaikki olivat näkemisen arvoisia mutta Italian saarten auringonlaskut ovat erityisesti näkemisen arvoisia ja usein värit vaihtelee. Vanhempia juttuja: lisää auringonlaskuja.

Pastel sunsets in Cattolica. I saw also yellow sunsets. I don't have only one favorite of these sunsets I saw but I would definitely recommend Italian islands and sunsets there are worth to see. Sunsets has often many different colors: pink, yellow or red and more.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.