torstai 30. marraskuuta 2017

Jouluherkkuja ja joulukalenteri


Kuva.
Jouluherkkuja ja joulukalenteri. Tomusokeria ja vohveleita. Hyviä ohjeita Annin uunissa blogissa kuten fudge, piparminttusuklaa,  kookos-suklaapallot. Muita ohjeita: suklaa-appelsiinitiramisu, nutellatortut, piparkakkumuffinsit. Käyvät joulupöytään tai miksei myös lahjaksi. Tein netti joulukalenterin johon tulee joka päivälle matkajuttua, reseptejä sun muuta 24.12 asti. Kuvat pixabaysta.

Joulukalenteri: 

Kuva.
Lämmintä talvijuomaa erikoiskahvit. Suklaakahvi on helppo tehdä laittamalla kahvin/lattekahvin sekaan hieman kaakaota, tai sulattamalla suklaata, tai nutellaa. Voi tehdä myös kookoskahvin laittamalla sekaan hieman kookosmaitoa. Nutellakahvi voisi olla kokeilemisen arvoinen. Karamellikahvista tykkään myös. Joulukahvin saa laittamalla sekaan esim. hieman kardemummaa tai kanelia. Joulukahvin ohje. Valion kahvireseptit. Erikoiskahveja voisi keksiä lisääkin ja netissä on runsaasti ohjeita joista inspiroitua katso myös Lavazzo. Valmiita makukahveja myy esim. Mokkamestarit.

Recipes for Christmas: chocolate and orange tiramisu.  Fudge.
Hot chocolate or chocolate coffee, how to make: mix latte macchiato or coffee with little bit of cocoa or make it with melted chocolate. Coconut coffee: add coconut milk. How to make Christmas coffee add little bit of cardamon or cinnamon to coffee. Nutella coffee shake. Check Lavazzo.

Kuva.
Lumimuffinsit jotka koristeltu tomusokerilla. Muffinseja on helppo tehdä, niin voi sanoa jopa tälläinen jonka leivokset ei yleensä onnistu.

kuva.

Lämmin tee. Teekaupasta voi lukea teen terveysvaikutuksista. Itse voi tehdä vaikka appelsiini/sitruunateetä sekoittamalla muutaman tipan appelsiinia tai sitruunaa mustan teen tai rooibosteen sekaan. Erikoisteepaketit käyvät myös lahjaksi.

Cup of tea is good for cold winter days.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.