keskiviikko 23. elokuuta 2017

Uudet unelmakohteeni vol.2


Kuva.
Aika kertoa myös muista unelmakohteistani, aiemmat listasin tänne. Unelmakohteita voisin keksiä koko ajan lisää, siksi on aika vaikeaa valita vain tiettyjä.  Ibiza kiinnostaa etenkin kesällä hyvällä ilmalla. Miksi kohde kiehtoo: hyvät uimarannat, kristallinkirkas meri, kiva ympäristö, mahdollisesti hyvä ruoka, pilvetön taivas, mahdollisuus veneretkelle, subtrooppinen ilmasto. Musiikkia tykkäisin kuunnella ainakin päivällä ja illalla, mutta öisin soivista bileistä en niin välitä.

About my new dream destinations. Before I've mentioned already Sevilla, Santorini, Amalfi those are few destinations I would like to visit someday and here is more: Ibiza, beautiful island with good beaches for summer. I like music and would like to listen to music in the evening or afternoon.

kuva.

kuva.
Bahamas, kuvassa Nassau. Bahamas kiehtoo koska se on osa Karibiaa ja siksi koska en ole nähnyt yhtään merikuvaa Bahamasta jossa ei olisi kuvankaltaista merta joka on maailman kristallinkirkkain tai näin mainostetaan. Näyttää käymisen ja uimisen arvoiselta kohteelta, josta innostuin vasta viime vuosina. Bahamalla voi onnistua näkemään myös meressä uivia delfiinejä ja possuja, josta voi antaa myös plussaa. Andros kohteessa voi nähdä koralliriutat. Voi olla että kohde kiehtoo siksikin kun meri ja rannat muistuttavat kuvien perusteella minua Sardiniasta, tosin palmuja näyttäisi olevan enemmän ja palmusaaria. Miten pääsee: Bahamalle pääsee lentämällä Amerikasta tai esim. lautalla  tai risteilyllä Floridasta Fort Lauderdale. Karibia on varmasti täynnä muitakin käymisen arvoisia kohteita, joten jos tulee mieleen kommentoi.

Bahamas. A dream destination because I haven't ever seen any ugly photo of the Bahamas sea: it's crystal clear, clean and very beautiful. Must be worth to visit. It's possible to see dolphins and pigs swimming there. You could see coral reefs in Andros island. How to get there: if not by flight also possibility is cruise or ferry from Fort Lauderdale Florida.

kuva.
kuva.
Zakynthos on kiehtonut minua jo vuosia, vähän niin kuin Venetsiakin josta ensin vain unelmoin ennen käymistä. Zante on tunnettu rannoistaan, kalkkikivivuoresta, hylystä ja merikilpikonnista. Saisinko lisätä tähän myös vaikeat kulkuyhteydet, sillä esim. Italiasta menee vain todella harvoin suora lautta Zantelle. Olen pitänyt muista Kreikansaarista ja lipunut laivassa viereisen Marathonisi saaren ohi, joten luulen että pitäisin myös Zantesta maisemineen.

Zakynthos (Greece) is interesting place to visit because there is beaches, high cliff and turtles. I would like to have more of ferry connections to Zante example from Italy. I've seen Marathonisi island near Zante while I was on board.

kuva.

1 kommentti:

  1. Thank you for sharing this great information. Vietnam and Cambodia are breathtaking destinations of diverse delights. At Citrus Holidays we have a Vietnam and Cambodia tour Packages for you to choose from, all competitively priced.

    VastaaPoista

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.