perjantai 21. heinäkuuta 2017

Upeat uima-altaat eri kohteissaUima-altaita eri matkakohteissa ja matkahaaveita. En ole vielä ollut majoituksessa jossa olisi infinity pool eli sellainen upea "reuna"allas ja vielä mikä parasta merinäköalalla. Unelmissa on. Kuva. Jos kuvan allas ja majoitus kiinnostaa niin sen voi löytää Panorama villas joka sijaitsee Kyproksella. Alempana allasvinkkejä muistakin kohteista.

Swimming Pool dreams. I haven't been (yet) to accommodation with infinity pool. I would love the idea of infinity pool with beautiful sea view! must try someday. Picture. If you are interested of the first pool (and accommodation) of picture it is from Panorama Villas in Cyprus.

Kuva.
Santorinilla on useita upeita uima-altaita, joista näkymät suoraan merelle ja kalderalle. Voi uida ja ihailla vaikka auringonlaskua ja veneitä altaalta. Imerovigli on se kohde josta voit katsella kalderalle, tulivuorelle ja merelle. Tämmöisiä altaita on aikas paljon Santorinilla useissakin eri majoituksissa. Tosin altaiden lisäksi usein myös hinnat hipoo pilviä alkaen usein sadasta. Mutta vaikkapa viikonloppumatkalle voi mennä miksipä ei. Jos luksusmajoitus Santorinilla kiinnostaa niin pari vinkkiä: Tripadvisorin Santorinilistaus.  Telegraphin Santorinilista.   Santoriniplus hotellilistaus.

Santorini has many beautiful sky high swimming pools with great views to sea, sky and caldera. It would be nice to swim and admire wonderful sunsets and views. 
Check tripadvisor Santorini list.   Telegraph's  Santorini hotels.   
Santoriniplus the Best hotels in Santorini.

Kuva.

Kuvassa  Hotel Metropole Taorminassa Italian Sisiliassa. Jos haluaa uida ja katsella merimaisemaa ja tulivuorimaisemaa. Ohitse menee silloin tällöin myös Välimeren risteilylaivoja. Löytyy myös alempaa rannalta hotelleja. Tuossa hotellissa en ole ollut, mutta valikoin sen tähän maisemien ja altaan perusteella.

Hotel Metropole in Taormina Sicily, Italy. Swim and also see volcano landscapes. Haven't been at this hotel but I've seen this amazing landscape.


Kuvassa uima-allas Brasiliassa. Brasiliassa kuten muuallakin Etelä-Amerikassa ja Karibialla on useita hyvältä näyttäviä kohteita. Kuvanlainen uima-allas hotelli tai lomatalo kelpaisi ja näyttää viihtyisältä. Jos Brasilia kiinnostaa niin siellä voi myös käydä kielimatkalla.

Photo of the pool in Brazil. If you would like to visit Rio check also learn Portuguese in Rio.


San Alfonso del Mar Chilessä Santiagossa, jossa on maailman suurin uima-allas. Uima-altaan lisäksi on myös porealtaita ja meri. Uimisesta pitäville ja matkaa uiville tuo jättiallas. Kuva hotellin sivulta. Huoneen voi saada 65,89 eurolla.

San Alfonso del Mar in Chile has a largest swimming pool


Kuvassa Malediivit, yksi upean näköinen uimakohde. Tosin myös meri on niin upea, että uima-allas ei ole niin tarpeellinen tässä kohteessa.

Photo of Maldives. Sea is amazing and pool is not necessary.


Maui Havaiji. Honolulu on kenties tunnetuin ja suosituin (myös täysin) kohde Havaijilla, mutta kukistaan, laaksoistaan ja maisemistaan tunnettu Maui kohdetta on kehuttu ja palkittu Conde Nasta matkalehden lukijoidenkin toimesta. Kohteessa voi nähdä valaita ja upeita auringonlaskuja. Pidemmillä retkillä myös vesiputouksia ym. Kuvassa Westin Maui.

Westin Maui Hawaii. Honolulu is popular but Maui is famous of valleys, flowers and landscapes and also Conde Nast readers has given points to Maui.  You could see beautiful sunset and whales there.
Kuva.
Kuvassa näyttäisi olevan Hard Rock hotel Punta Canassa. Kohteessa voi nähdä myös maailman tähtiä, mutta monille riittää myös lämpö, meri ja maisemat.

Hard Rock hotel in Punta Cana.  Celebrities like this destination but you don't need to be a celebrity to visit this place.


Kuvassa  Staniel Cay Yacht Club Bahamalla, jossa voi mm. uida, snorklata, nähdä uivia sikoja, käydä Floridassa vesiteitse.

Photo of Staniel Cay Yacht Club in Bahamas.  


Four Seasons Resort Sayan, Balissa. Kivan erilaista hotelliarkkitehtuuria, spa, sekä vihreä viidakkoympäristö luonnosta pitäville. Hotellissa on uima-allas joen vieressä ja katolla lootuslampi. Balia on hehkutettu paljon ja se vaikuttaisi olevan yhdistelmä luonto- ja bilekohdetta, sekä tietysti joogaa. Viidakkokirjan maisemiin haluaville aika hyvä vaihtoehto. Tämä majoitus on useita kertoja palkittu, mutta hyönteiskammoisille en ehkä suosittelisi kun vieressä on paljon luontoa. Kohteessa nähtävänä mm. lintuja ja apinoita. Perinteinen balilainen kylpylä oli muuten myös Msc laivalla ja voin sanoa että se näytti oikein siistiltä ja he käyttävät hyväntuoksuisia kukkia.

Four Seasons Resort Sayan in Bali. The hotel building has interesting architecture and rooftop lotus pond. Green jungle landscapes around the hotel is a good plus for travelers who are looking for nature and green destination I think. Jungle book lovers would like this destination.Tui Sensimar Sea Breeze by Atlantica hotelli Kyproksen Larnacalla. Hotellilta voi kävellä Protarakseen asti merenrantaa pitkin. Altaatkin on.  Mihin näistä lähtisin? no aika moni kelpaisi. Uima-altaan siivous/ylläpito ei ole niin kivaa puuhaa kuin niissä uiminen, siivoamiseen tarvitaan mm. harja, imuri ja vaikka mitä.

Sensimar Sea Breeze by Atlantica Hotel in Cyprus Larnaca. Pools and beach. I would like to visit some (or many) of these pools and destinations.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.