torstai 29. kesäkuuta 2017

Parasta kesässä


Kuva.
Parasta kesässä: jäätelöannokset ja jäätelöt. Superhyvää myös marjoilla. Kuvastakin voi poimia ohjeen jäätelöä, mansikoita, omenanpaloja, sitruunanviipale.

Best in Summer: many things and here is few. Ice cream.

Kuva.
Meri, kesän auringonlaskut, laivat, veneet, uiminen. Aurinkoinen ilma virkistävällä merituulella. Olen viettänyt myös kesiä kohteissa joissa ei ole ollut merta ja haluan vain merikohteisiin erityisesti kesällä.

Sea views, sunsets, boats, swimming, cruises. Sunny day with refreshing wind and sea view. Do you know anything better, I don't.

kuva.
Saaret. Useissa kohteissa on näkemisen arvoisia saaria joita on erityisen kiva kiertää hyvällä ilmalla keväällä/kesällä. Kristallinkirkkaat merivedet, kalkkikivikalliot- ja luolat, vihreä luonto.

Islands. It's nice to see beautiful islands especially in spring or summer.


Kukat, palmut ja vihreä luonto. Piristävät ympäristöä kuin ympäristöä ja tuoksuvat. En koskaan kyllästy vihreisiin maisemiin/palmuihin.

Flowers, palm trees and green nature. Nature's gift for summer season. I never get bored of green landscapes. 

kuva.
Värikkäät aurinkolasit, vaihtelua mustien lasien tilalle ja suojausta tarvitaan. Kesäbiisit, tähän voisi laittaa tämän vuoden suosittuja on mm. Luis Fonsi Despacito ja Italiassa Baby K voglio ballare con te.

Colorful sunglasses

Kuva.
Vadelmat ja mansikat, etenkin makeat ja tuoreet. Sopivat myös jäätelön sekaan, jugurtin kanssa, leivoksiin, pirtelöön jne. Tykkään enemmän vadelmista kuin muista marjoista. 

Berries, especially raspberries I like. There photos I found from Pixabay.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.