tiistai 1. tammikuuta 2019

Travel fever: same dreams fresh starts

kuva.
Poden matkakuumetta. Haluan olla siellä jossa aurinko paistaa, niin ettei päivällä ole yö tai harmaata taivasta päivästä toiseen. Siellä jossa ei ole usein pakkasta. Siellä jossa kukat kukkivat vielä talvellakin. Ja haluan olla tuossa kuvan reitillä ihailemasa maisemaa, vaikka se on vain netistä löytynyt kuva. Haluan täysin erilaista tekemistä. Olen myös kaipaillut vanhoja matkakohteitani kuten Italian saaret, Ranska yms. Ja olen kaipaillut myös muita, uusia kohteita. Lähdön tunnelmaa on yhä ja kirjoitan myöhemmin lisää tästä. Hyvää Uutta Vuotta. Kuva näyttäisi olevan Cinque Terreltä.

I got travel fever, I want to be where is a bright sunshine, so daytime is no darkness or polarnight. Where there is a mild weather without ice coldness the whole winter. I want to be where is still flowers not just empty streets. I want to see beautiful sea views. I want to change my life. I've nostalgia of my travels and I miss example Mediterranean islands, France etc. And also new destinations. I'm free to go and already planning.  Happy New Year!


Kuva.
kuva.
kuva.


4 kommenttia:

  1. Minullakin alkaa olla matkakuume. Kaipaan auringonpaistetta ja hiekkarantoja, uusia paikkoja ja elämyyksiä. Viellä muutama päivää pitää odottaa...

    VastaaPoista
  2. Mihin päin lähdet nyt? Hyvää matkaa.
    Niin olisi hyvä jos aurinko paistaisi edes joskus..

    VastaaPoista
  3. awsome blog post. thanks for sharing such a great post.
    book online bus tickets from Redbus

    VastaaPoista

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.