lauantai 5. toukokuuta 2018

Hannoverin kirsikankukat, suosituin biisi ja nähtävääHannoverissä kukkivat kirsikankukat joista otin kuvia. Keskustan kaduille tuotiin lisääkin näitä kauniita puita. Nähtävää: Eilenriede metsä, Maschsee järvi jossa voi veneillä lokakuuhun saakka, Ernst August Galerie ostoskeskus aivan juna-aseman vieressä, Herrenhausen palatsi ja puutarha, toinen järvi Steinhude, Marienburgin linna. Edullisia ravintoloitakin on ja suositut kebabit ja aasialaiset. Annoksia voi yhä löytää halvimmillaan 3e. Majoituksia on eri hintaisia ja kannattaa majoittua keskustaan silloin kun ei ole messuja tai muita jotka kallistavat majoitusten hintaa. Löytyy myös C&A, Primark ja yhä edullinen Rossmann kosmetiikkakauppa. Hannoverista on muuten yksi maailman parhaiten myyty biisi Scorpions Wind of change. Se on yksi minunkin suosikeistani ja biisiin ei vähällä kyllästy. Biisin julkaisun aikoihin Neuvostoliitto hajosi. Scorpions inspiroitui kirjoittamaan biisin käytyään Moskovassa vuonna 89. Biisistä on myös espanjalainen ja venäläinen versio, joku voisi tehdä myös suomenkielisen. Myös englannin kuninkaallisilla on muuten sukujuuria Hannoverista. Suosikkikohteeni Saksassa? Dresden, Hannover, kölni oli myös ainakin ennen. Juuri ennen pois lähtöä sain flunssan ja heti sen jälkeen allergian jostain tietystä lehtipuusta koko kuukauden ajaksi. Yleensä en niin kovaa allergiaa saa. Ja Saksassahan esim. kortisonisilmätippoja ei saa ilman reseptiä. Ps. Saksassa kulkee myös IC bus muiden yhtiöiden kuten Eurolinesin lisäksi. Saksassa bussit ajavat kovempaa kuin Suomessa ja ovat siis yleensä nopeammin perillä, jos vain aikataulut pitävät.

I've visited Hannover and I saw beautiful cherry blossom trees. What else to see in Hannover: Maschee lake and boat trips until October, Eilenriede forest, Ernst August Galerie shopping mall near the station, Herrenhausen Palace+Garden, Steinhude lake, Marienburg castle. Shops such as Rossmann, C&A, Primark. Scorpions band is from Hanover, Wind of Change song is one of the best selling singles of all time. Also it is one of my favorite songs. Lähes joka kevät olen kuvannut eri kohteissa kirsikankukkia, joita näen aina välillä sattumalta kaduilla. Tällä kertaa Hannoveriin istutettiin näitä kirsikankukkapuita kaduille joten nappasin kuvia. Kirkkaalla säällä kukkakuvat onnistuivat paremmin kuin pilvisellä.

Almost every spring I've seen beautiful cherry blossom and this time in Hanover. I notice it was easier to take bright photos of flowers when the weather was sunny and not cloudy.


kuva.
Kuvassa pixabaysta löydetty kuva Herrenhäuser puutarha Hannoverissä sivummalla keskustasta, jossa nähtävä myös palatsi. Puutarhat ovat kuninkaiden perintöä. Hannover on muuten Unescossa musiikin kaupunki jossa on painatettu ekat kasetit ja cdlevyt.

Photo of Herrenhäuser Garden in Hannover found from Pixabay. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.