keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Matkakohdeidea Japani: paljon nähtävää, erikoisia hotelleja ja muutakin


Kuva.
Matkakohdeidea Japani. Japanissa on monenlaisia alueita, voi mennä katsomaan keväällä kirsikkapuita tai vaikka rantalomalle saarelle. Miltä kuulostaisi Ryokan, japanilainen majoitus Japanissa joka poikkeaa länsimaisista hotelleista (ei kuvassa). Voit kokea aidon japanilaisen tunnelman majoittumalla ryokaan. Jos haluaa vain kokeilla niin toki voi majoittua myös vain yhdeksi tai pariksi yöksi ryokaan ja sitten johonkin ns.länsimaiseen hotelliin. Ryokan Sawanoya on valittu suosituksi ryokaniksi matkailijoiden toimesta. Ryokaniin kuuluu lattialla nukkuminen, ilmainen tee ja kahvi lobbyssa. Lisätietoa. Ryokan majoituksiin kuuluu usein myös puhdasta lähdevettä, kuuma lähde tai joki. Tälläinen majoitus voisi olla hyvin erilainen kokemus verrattuna tavallisiin länsimaisiin ketjuhotelleihin, joissa ei useinkaan näe sitä aitoa kulttuuria ja asumista. Kivalta tuossa kuulostaa se että on puhdasta lähdevettä, joki ja ilmaisia juomia. Kenelle saattaisi sopia? aitouden etsijöille ja luontoihmisille. Lisää Ryokan majoituksia. Nyt Japanissa olisi myös Henn na robottihotelli.  Minua kiinnostaa robottihotelli, koska asiakaspalvelu voisi olla sellaisessa hyvää.

Nähtävää ja tekemistä Japanissa: Kinkaku-Ji kultatemppeli jonka vieressä on myös lampi ja puutarha. Japanilaisten ruokien lisäksi maista vihreä tee -jäätelöä! Harajuku ja useat palatsit ovat ilmaisia nähtävyyksiä ja vain sisälle meno maksaa. Sushin ystävä löytää takuulla Japanista hyvää sushia. Nomihodais on buffetti johon sisältyy ruuan lisäksi myös juomat. Japani on täynnä nähtävää: Monetin maalausta muistuttava lampi Gifu Prefecturen vuorella kaloineen. Sagano bambumetsä Arashiyama nimisessä paikassa Kyotossa. Hitachi seaside park kukkapuisto. Huikea Japaninsinisadetunneli Kawachi Fuji puutarhassa. Japaninsinisadekukat tuoksuvat todella hyvälle, sillä olen nähnyt niitä jo Italiassa, alla video kukista. Shibazakura kukkapellot. Kawagoe joki Tokiossa, jota ympäröi kirsikankukkapuut. Fushimi Inari-taisha. Nakasendo kävelyreitti. Natadera temppeli. Pagoda of Seigantoji. Nara -kohteessa on myös Japanin tärkeimpiä nähtävyyksiä, siellä on Yakushi-Ji temppeli, Isui-en puutarha, Todai-Ji temppeli, Kasuga-Taisha Shrine on mysteerinen metsä jossa voit nähdä myös peuroja lisätietoa. Higashimuro nimisessä paikassa on historiallista nähtävää ja 133m Nachi no Taki vesiputous. LisätietoaChinzanso hotelli Tokiossa jossa on myös upea laaja puutarhapiha. Puutarhassa on 10000 puuta, karppeja, ravintoloita, hohtavia tulikärpäsiä. Pöllökahvila Japanissa Asakusa nimisessä paikassa, 5 min. päässä Asakusan asemasta

Jos jää kaipaamaan ruisleipää tai haluaa viedä lapset muumikahvilaan niin Japanissa on Moomin bakery & cafe. Japanissa voi myös osallistua sushin tekokurssille, jos kiinnostuit katso Tokyo Sushi Academy.   Tsukiji cooking järjestää myös kokkauskursseja. Suomessakin voi osallistua sushikurssille, niitä järjestää Tokyokan. Kyoton kirsikankukkakohteita. Kukkienasettelukurssi Kyotossa. Miyakojiman saari näyttää myös näkemisen arvoiselta. Kagoshima saarella voi viettää rantalomaa kaupunkia erilaisemmissa luontomaisemissa, alla video. Japani voisi sopia matkailijalle jota kiinnostaa nähtävyydet, keväiset kirsikankukkapuut, luonto, japanilainen ruoka, saaret, kulttuuri ja historia. Kirsikankukkapuiden kukinta Kawazussa viime vuodelta. Eka kuva Pixabaysta ja toisen olen ottanut keväällä. Lopussa vielä pari löytämääni Japanin matkavideota. Minulle on kerran yhdellä matkalla sanottu että minun kannattaisi mennä Japaniin. Japani on kohde jonka aion pitää mielessäni, ehkä joskus.

Travel tips to Japan: 
Japan could be interesting country to see. Would you like to go to original Japanese Ryokan accommodation. I guess those has different and original atmosphere if compared to Western chain hotels. Something different. Ryokan Sawanoya is voted most popular ryokan among overseas visitors. Check 15 best ryokans across Japan. What to see in Japan: Kinkaku-Ji the golden pavilion. Near by also pond and garden. Visit Arashima bamboo forest. Find green tea icecream. Monet's painting pond in Gifu Prefecture mountain. Amazing beautiful wisterias in Kawachi Fuji gardens. Shibazakura flower fields. Kawagoe river in Tokyo (around cherry blossom trees). Fushimi Inari-taisha. Natadera temple. Nachi no Taki waterfall. Sagano bamboo forest in Arashiyama. Kinkaku-Ji golden temple near by also garden. Nara has a lot of to offer for tourists and has some of the most impressive sights. Yakushi-Ji temple, Isui-en Garden, Todai-in temple. Kasuga-Taisha Shrine is a mysterious world of forest, pathways, lanterns and wanering deer. Higashimuro has historial sightsee and Nachi no Taki waterfall. Chinzano hotel in Tokyo has beautiful large garden there is 1000 trees, restaurants and more. Henn na Robot hotel. If you like Finnish Moomin there is aso Moomin bakery & cafe.   Cherry blossom spots in Kyoto.  Flower arranging in Kyoto.   Miyakojiman island. 
Watch Sakura bird's-eye view.   Tokyo Sushi Academy.
Best Cherry Blossom spots in Kyoto.   Flower arranging. 
Picture found from Pixabay and cherry blossom tree picture taken by me last spring in Europe. Japan is a destination I keep on my mind, maybe some day I will visit.Kagoshima saari Japanissa, Japaniin voi mennä myös rantalomalle
 
 
Kawachi Fuji sinisadetunneli Japanissa