torstai 2. marraskuuta 2017

Talvimatkavinkit: trooppisia hauskan nimisiä kohteita

kuva.
Talvimatkavinkkejä trooppisiin kohteisiin. Goodman's Bay hyvän miehen lahti Bahamalla Nassaussa jossa voi nähdä upeita merimaisemia, värikkäitä taloja ja rantaa. Vielä marraskuussa voi olla +28C lämpötiloja. Joulukuussakin saattaa olla vielä +18C. Miten pääsee: esim. Balearia lautta Fort Lauderdalesta Floridasta Grand Bahama saarelle voit tehdä oman yhdistelmämatkan. Bahamalle pääsee myös risteilyn muodossa Floridasta. Floridaan löytyy myös suoria lentoja. Risteilyjutun voit lukea Pallon palasia blogista.

Travel tips to tropical winter destinations. Goodman's Bay in Bahama Nassau. You could see beautiful sea views and beach. Also November could be warm enough to visit +28C. How to get there: example Balearia ferry from Fort Lauderdale to Grand Bahama or cruise. 

Day Dream island päiväunien saari Australiassa kuuluisalla koralliriutalla. Miten pääsee: esim. katamaraani Whitsunday islands kohteesta Airlie Beachille. Kesto 30min. Joulukuu on kuumin kuukausi. Saari on muuten jahdin mukaan nimetty. Seuduilla voi nähdä yksiä Australian kauneimmista maisemista kuten Whitsunday islands.

Day Dream island in Australia. How to get there: example catamaran from Whitsunday islands to Airlie beach (port). Duration 30 minutes. December is the hottest month to visit.


Kuva.
Malediivit hieno talvi rantakohde, josta ovat innostuneet myös suomalaiset talvimatkakohteita hakiessa. Yksi hauskan niminen saari on Hulhumeedhoo. Saarilla voi viettää rantaloman talvella, tai vaikka yhdistelmämatkan ja käydä samalla Intiassa. Malediivit näyttäisi olevan Sardinian kanssa yksiä niistä kohteista, joissa on aidosti kristallinkirkas meri eikä vain kuvissa. Kuvanmuokkauksella saa paljon aikaan, mutta onneksi yhä on myös hyviä uintikohteita aidoilla kristallinkirkkailla vesillä. Itse tykkään matkablogeissa juuri rehellisyydestä siitä että kuvissa näkyy millaista kohteissa oikeasti on. Malediivien kuvat jotka ei näytä muokatuilta poimin pixabaysta. Malediiveillä on kuivakausi marraskuusta huhtikuuhun, eli silloin ei ole monsuunisadetta. Ilmastonmuutos on uhka näillekin saarille, joten kannattaa käydä ajoissa. Malediiveiltä löytyy myös upea merenalainen  ravintola. Malediiveille voi löytää tarjousmatkoja esim. Itävallan tai Saksan kautta, Suomesta matkoja myy mm. Tjäreborg.

Maldives is one beautiful winter beach destination with crystal clear sea and not only in pictures. You could spend a beach holiday or visit also India near by. November to April is good sunny season to visit. You could see also cool undersea restaurant.
 Cape of Good Hope, hyväntoivonniemi Kapkaupungissa jossa on eniten auringonvalotunteja joulukuussa ja helmikuu kuumin kuukausi. Sopii siis talvimatkakohteeksi, kaiken muun lisäksi kohteessa voi nähdä pikkupingviinejä Boulders beachilla. Vuonna 1980 kaksi pingviiniä saapui paikalle ja sen seurauksena niitä on nykyisin tuhansia. Hyväntoivonniemi nimen antoi Portugalin kuningas John II. Maailman turvallisin kohde ei ole mutta siellä voi silti lomailla vaikka viikonlopun, kuuluu Afrikan top matkakohteisiin. Muitakin hauskoja nimiä on kuten Pöytävuori. Laivan hylkyjä voi nähdä paljon rannikolla. Kohteessa on 11 virallista kieltä. Voit nähdä antilooppeja ja seeproja myös Kapkaupungissa. Jos haluaa Kapkaupungista voi käydä retkellä myös safarilla, tosin niissä on vähemmän eläimiä ja luvataan olevan vähemmän malariaa. Luonnonpuistoja Inverdoorn Game reserve 2 ja puolen tunnin päässä Kapkaupungista. Garden route Game lodge 3 ja puolen tunnin päässä Kapkaupungista. Aquila yksityinen game reserve 2 tunnin päässä. Katso  African budget safaris.    

Valkoisen leijonan majoitus 3 tunnin päässä Kapkaupungista on yksityinen luksusmajoituspaikka, jossa voi nähdä valkoisia leijonia ja muita villieläinreservissä. Kiertomatkoja Suomesta noille seuduille järjestää esim. Albatros. Muita kohteita: Kroatiasta löytyy Pula niminen kohde ja saman niminen Pula on myös etelä-Sardiniassa. Picnic islands löytyy Miamista. Myös Brasiliassa on talvella lämmin kesä alkaa marraskuussa, helmikuu on kuumin kuukausi. Costa Ricassa on Mercedes niminen paikka ja sää on vähempisateinen joulukuusta huhtikuuhun. Costa Rica on vihreä luontokohde jossa voi käydä sademetsässä ja rannalla.  Ps. Kreikkaan on tulossa majoituksiin myös turistivero 2018  joten kannattaa käydä vielä 2017 vuoden puolella. Aikaisempia juttuja: aurinkoiset talvimatkakohteet. Kysymyksiä ja vastauksia matkailusta.  Erikoisia matkakohteita.  Maailmanympärimatka vinkkejä.  Kohteita joissa et ehkä ole käynyt.  Budjettimatkakohteita. Suositut ja ei niin täydet kohteet mitä ja missä.  Kreikan saaret ja tunnelmaa.

Cape of Good hope in Cape town. So named by Portugal's King John II. Most sunlight hours in December and February is the hottest month. It's also possible to see there little penguins and other animals such as eland, red hartebeest, bontebok and zebra. If you would like to go to widlife safari it's also possible: Garden route Game Lodge, Inverdorn Game reserva and Aquila private game lodge are located 2-3h from Cape town. Did you know: there was first just 2 little penguins in Boulders beach 29189 and later thousands penguins. Check African budget safaris.  White  Lion Lodge 3h from Cape town has a wildlife reserve as well. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.