perjantai 1. syyskuuta 2017

Matka maailman ympäri mihin lähtisin


Kuva.
Matkahaaveilua, tässä kohteita joihin lähtisin jos suunnittelisin maailman ympäri matkaa. Sitä en tällä hetkellä suunnittele, mutta haaveissa on. Valitsisin mukaan mielenkiintoisia kaupunkeja ja trooppisia saaria ym. Eurooppa kiinnostaa kovasti edelleen, mutta valitsisin myös kaukokohteita. Toki muutkin kohteet kelpaisi ja tässä vaan osa: Australia, kohteen näkeminen kiinnostaa koska siellä on niin paljon kaikkea näkemisen arvoista. Monipuolinen maa jossa on erikoisia eläimiä ja vaikka mitä. Kaukana kaikesta, joka on monien matkailijoiden mielestä sekä plussaa että miinusta. Kohde jonka sieltä valitsisin sitä en tiedä, sillä siinä maassa on runsaasti nähtävää. Osa kohteista on vaikeiden kulkuyhteyksien päässä.

Amerikka kiehtoo tosin nyt vähemmän kuin aiemmin politiikan takia, sieltä valitsisin trooppisia kohteita palmuilla mutta kyllä myös muutkin kaupunkikohteet kelpaisi. Myös Preeriajuna voisi olla kiva elämys. Hyviä kahviloitakin tietääkseni löytyy, joissa voi tilata vaikka mitä ja kuunnella musiikkia rantamaisemaa ihaillen. Haluan joskus suureen kohteeseen jossa on liikaa tekemistä, koska sitten en voi kyllästyä! tosin tippimaksut ei kiehdo yhtään. Mutta tykkään myös pienistä kylistä ja saarista, kaupunkien vastapainoksi. Useista kohteista pääsee myös lyhyessä ajassa muille lähialueille. Trooppiset saaret esim. Karibiaa olisi mahtava nähdä. Siellä kiehtoisi merimaisemat, uiminen, eläimet, nähtävyydet, papukaijat ja trooppiset kukat. Tyynimeri kiehtoo myös, se on lähes taianomaisen kaunis ja kaukainen. Afrikkaa valitsisin myös mukaan, sillä mantereella ei ole tullut käytyä. Afrikasta minua kiehtoo erityisesti etelä-Afrikka, olisi mahtavaa nähdä villieläimiä omissa maisemissaan vapaana ainakin kerran. Safarikohteita on useita eri joten niistäkään en tiedä mihin sieltä erityisesti lähtisin. Safarilla käyminen on sellainen pitkäaikainen ja kaukainen haave. Etelä-Afrikan auringonlaskut näyttävät myös kuvissa ja ohjelmissa erittäin upeilta, ehkäpä maailman kauneimmat auringonlaskut voisivat olla Afrikassa, Italian saarilla ja Kreikassa. Euroopasta kiehtoo useat eri kohteet, esim. Ranskaa voisi joskus kiertää enemmän laventelipellot haluaisin nähdä ja Sloveniakin käymättä.

If I go someday to around the world travel which countries I would like to visit? it's just a dream but interesting cities, tropical islands and many more. I like big cities with nature because I can't never get bored of finding new alleys and things big cities has to offer but also I like to relax and stay in little islands. Here is some destinations I would like to see: Caribbean, Pacific ocean, some destinations in coast of Usa, Australia, South Africa and more. It would be amazing experience to go to see wildlife safari. Sunsets in South Africa and in Greece are wonderful to see. What about Europe? I would like to visit Amalfi, Slovenia, lavender fields in France and much more. Picture found from pixabay.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.