tiistai 10. tammikuuta 2017

Naurun päivä


Tänään on 10.1 eli World Laughter day, naurun päivä. Mikä minut saa nauramaan: jotkin hauskat videot, hassut eläimet, hauskat uutiset, muinaisnimet, jotkin idols esitykset ym. Joskus toisten nauru tarttuu ja saa muuten vaan hyvälle tuulelle. Nauru on tietysti aina parempi kuin itku tai mökötys ja koska huonoja uutisia maailmalla riittää, joten kokoan muutamia linkkejä: koirien häpeämiskuvat eli ne joissa koira näyttää syylliseltä kyltin kera jossa lukee koiran teot.  Gags just for laughs  videot ovat joskus aika hauskoja, mieleeni on jäänyt video jossa oli leijonaksi naamioitu (leijonanharjallinen) koira joka juoksenteli ympäri puistoa ihmisiä pelotellen. Ihmiset säikähtivät ja se koira oli vaan niin hassun näköinen! Aina välillä ulkomaan uutisissa lukee että jossain päin Eurooppaa on nähty leijona ja usein ne on koiria. Jotkut kulttuurijutut naurattaa joskus mutta ei aina. Esimerkiksi Saksassa on kaupunkeja joissa on kaikenlaiset esitykset sallittu, niin kerran näin semmosen rahankerjuu esityksen jossa soittaja soitti kapuloilla tosi vakavan oloisena juomapulloja jotka oli aseteltu riviin soittimiksi. Pari kertaa oon onnistunut näkemään karibialaisia sambarytmejä täysillä soittaneita ja joka kerta olen tykännyt niistä, tosin aina jossain vaiheessa joku huumorintajuton ajaa soittajat pois kohteessa kuin kohteessa. Kaikenlaisiin kuoroihin ja soittajiin törmää ulkomailla, mieleen on myös jäänyt rumpu ja tampuriini esitys Mcdonaldsin edessä Saksassa.

Näin myös pianon soittajan sateessa ja Pohjois-Italiassa näkyi pianoja juna-asemilla joita sai kuka vaan soittaa, muistaakseni Padovassa. Venetsiassa näin oikeat viuluviikarit jotka ilmestyivät pimeille kujille aina iltaisin soittamaan. Mielestäni kaikki kova rytmikäs musiikki on tosi innostavaa ja positiivista, joten sellaista soittavia ei saisi ajaa kaduilta pois. Kova rumpumusiikki on siis myös mieleeni ja osaisin itsekin soittaa rumpuja. Jossain loma-asunnossa oli joskus pieni afrikkalaisrumpu jota soitin. Näin kerran minirumpua soittavan miehen metrossa Helsingissä. Hän veti kunnon shown ja juoksi minirumpu kaulassa ympäri metroa. Se oli aika hauskaa, vaikka muiden mielestä se oli raivostuttavaa! Hauska uutinen koirista nauratti, iso koira kantaa pikkukoiraa kaikkialle selässään.

World Laugh day is today. 
What make me to laugh: some funny videos, funny animals, funny news and more. Sometime I like to watch Gags just for laughs  and one funny video was a dog that seemed to be a lion and running around the park. Funny dog shaming pictures. Music make me smile. Sometimes I see very clever and charming street musicians playing while passing by. I found Caribbean samba rhythm street musicians few times but after a time ofcourse somebody complaint and they ended playing. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.