sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Ajatuksia somesta ja blogistakuva.

Tein blogiini Important thoughts -kategorian josta löytyy tärkeiksi kokemiani aiheita ja erikseen on tämä thought -kategoria. Muutama ajatus somesta ja blogista. Jotain hyvää jotain huonoa. Kun vaihdoin ja aloitin kirjoittamaan lähinnä vain matkoista, ajattelin aluksi ettei se herättäisi kenessäkään ihmisessä inhoa. Luulin ettei kukaan inhoaja eksyisi juuri matkablogien kimppuun, luulin olevani neutraali. Olen tarkasti huomannut miten paljon huomiota mediassa herättää esim. ostoskuvat ja naisten kuvat. Kyllästyin ja ajattelin tosissaan ettei matkablogeista etsittäisi virheitä tai haukkumisen aiheita samaan malliin. Ymmärsin etteivät ihmiset muutu ja ne jotka etsivät aina haukuttavaa löytävät sitä aivan mistä tahansa joka tapauksessa. Siitä huolimatta ei tarvitse yhtään arvostaa sitä jos joku pakosti lukee vaikka inhoaa. Sitten ajattelin että jos lopettaisin kirjoittamisen nyt en ns. tarjoaisi enää mitään omaa muutamille virheiden etsijöille, joilla on valaan kokoinen suurennuslasi virheiden etsintää varten. 

Kaikki eivät halua elää samaa elämäntyyliä samalla hetkellä. Minulla ei ole minkäänlaista pakottavaa tarvetta hommata omaa lasta heti alle kolmikymppisenä. Eikä ole pakottavaa tarvetta lopettaa reissaamista jonkun mielipiteiden laukojan mieliksi. Minä en vihaa lapsia, mutta minulle on se ja sama onko lapsi oma vai toisen. Mielestäni ihmisiä ei pidä eikä saa koko ajan eri arvoistaa. Tässä maailmassa on jo muuten liikaa kodittomia lapsia joista läheskään kaikkia ei adoptoida, vaikka ne lapset ovat aivan yhtä tärkeitä kun jonkun oma lapsi. Jollain toisella voi ja saa olla eri mielipiteet tässä minun ajatuksiani. Mutta koska vielä on paljon matkoja joista kirjoittaa niin en kyllä lopeta kirjoittamista ja tässä taisikin toivottavasti jo tulla pari hyvää pointtia. Somessa minulle on tärkeää matkakuvien ihailu (myös toisten ottamien) ja vuorovaikutus. Hyvää somessa on se että aina löytyy satoja uusia matkakuvia joita ihailla. Jos joskus blogin kirjoittamisen lopetan teen sen vain omaksi mieliksi ja siirryn sitten vain ihailemaan kuvia anonyyminä. Vielä on paljon matkavinkkejä ja lisää matkoja tulee olemaan, joten tällä hetkellä työnnän sivuun ajatukset lopettamisesta. Tässä muutama ajatus somen ikävistä ja hyvistä puolista.

Thoughts of Social Media. Something good and something bad.
When you put your public pictures to internet those stay there forever, I guess. Some people like to complain about everything, I notice it often. It's possible to find anything to complain about. That's why I don't put a lot of pictures of me. I don't care so much of what people may say but I do care how the mass react and some things like that. Example few people think that I should not be traveling abroad I should be already mother age 26. I'm not sorry to say I don't feel like that right now, I'am a 26-year-old single woman and I got right to travel. This confuse me when people come to tell how others should live. I chose the way I do. This made me think of how important to some people is to have own child. What about abandoned children abroad? it's also one choice to adopt, why not. To me doesn't matter so much if the child is own or a stranger. As a traveler I see also strangers as important persons and I'm not shy to say this. And good things on Social Media: I like how Social Media is full of nice travel pictures. I feel like I never get bored to watch and find new travel (and cat) pictures to adore.

Ei kommentteja: