torstai 16. huhtikuuta 2015

Watch wild and free animals while traveling

Kuva.

Näe villieläimiä vapaina kun matkustat. Eläimet ovat luonnossa vapaina omissa elinympäristöissään paljon onnellisempia kuin telkien takana, siksi suosittelen näitä vaihtoehtoja itseni lisäksi myös muille. Delfiinit voivat vankeudessa saada myös keuhkotulehduksia klooratusta vedestä. Tieto on peräisin delfiinien tutkijalta, veneretkien järjestäjältä ja delfiinien suojelijalta, tieto täältä. Ajattelin koota vinkkejä missä nähdä eläimiä vapaina, lisää vinkkejä myös tulossa:

Näe merikilpikonnia
voit nähdä merikilpikonnia uimassa Zakynthoksen saarella Kreikassa. Merkilpikonnia suojellaan Zakynthoksella ja lisätietoa voit katsoa tästä. Galapagoksella voit päästä näkemään monia eläimiä, myös merikilpikonnia. Ruokailuaikaan kilpikonnat ovat usein lähellä Galapagoksen rannikkoa ja silloin voit nähdä kilpikonnia myös rannoilla, vaikka et menisikään sukeltamaan. Merikilpikonnia, valaita ja delfiinejä voit nähdä myös Azoreilla lisätietoa. Merikilpikonnien näkeminen onnistuu myös mm. Karibialla, Välimerellä sun muualla jos käy tuuri tai jos menee sukeltamaan. Tietoa Australian kilpikonnista.

Watch free turtles
it's possible to watch sea turtles example in Zakynthos island Greece. There is sea turtle protection society, read more. Galapagos island full of animas wild and free and nature. It's possible to watch turtles if dive or during the breeding season when turtles are often very near the coast. Read also about Azores conservation holiday. It's also possible to watch sea turtles in another locations such as in Caribbean or Mediterranea. Turtle watch Australia. Dolphin pictures found from Pixabay.

Kuva.


Näe delfiinejä merellä. tämä ei ole mahdoton haave mutta vaatii kyllä sen että on merellä jonkun aikaa ja jos ei onnistu voi toiste mennä uudelle veneretkelle. Veneretkiä delfiinien näkemiseksi järjestetään uskomattoman monessa kohteessa. Delfiinejä voit nähdä esimerkiksi Atlantilla, Karibialla ja Välimerellä. Delfiinit tarkenevat niinkin viileässä merivedessä kuin +10C. Haluaisitko pienen altaan sijaan nähdä iloisena hyppiviä delfiinejä meressä vapaina. Jos olet kiinnostunut uimaan delfiinien kanssa ja näkemään merikilpikonnia ja valaita niin katso Cala Rossa Dream. Sivulla järjestetään retkiä Ranskan Mandelieussa Cala Rossaan. Siellä on 25000 delfiiniä täysin vapaina kuten kuuluu. Kaiken lisäksi sinut kutsutaan retkelle uudelleen, jos et onnistu näkemään yhtäkään delfiiniä. Retkelle osallistuvien täytyy osata uida ja delfiineihin ei saa koskea, eikä niitä saa ruokkia. Tämän retken hintaan kuuluu myös ruuat, vakuutus ja kuvan otto, mutta halvempiakin veneretkiä kyllä löytyy lukuisista eri kohteista. On mahdollista myös tehdä veneretki Gibraltarilla delfiinejä ja valaita katsomaan. Retkellä on mukana myös biologi ja myös tälle retkelle pääsee uudelleen jos ei ensimmäisellä kerralla näe mitään, lue lisää Firmm ja tietoa retkestä. Espanjan Tarifassa järjestetään myös valaiden katselukursseja. Veneretkien lisäksi voit tukea toimintaa "adoptoimalla" delfiinin lue lisää. Upeaa että Välimerellä on säilynyt vielä delfiinilajeja, se kertoo meren puhtaudesta. Kuvia retkiltä on nähtävissä täällä. Myös Azoreilla pääsee delfiiniretkille, lisätietoa. Muita kohteita joissa voisi nähdä delfiinejä vapaina ovat esim. Teneriffa, Lampedusan saari Sisiliassa, Zakynthos, Viareggio Toscana, Madeira, Azorit, Tarifa Espanja ym. Lue lisää täältä. Minua kiinnostaisi myös liitokalojen näkeminen. Olisi niin hienoa nähdä meressä hyppiviä ja tanssivia delfiinejä! *haaveilee*  PsLaura kirjoitti hyvän aiheen delfiineistä. Kiinnostaako seikkailumatkan voittaminen? osallistu.


Watch dolphins wild and free
not impossible dream. Possible in many locations. Dolphins like to stay where is at least +10C warm. It's possible to go to trip in France Mandelieu to Cala Rossa Dream. There is 25000 dolphins wild and free. Accessible to anynone who is able to swim. Feeding or touching them is strictly forbidden. It's possible to watch whales and dolphins also in Gibraltar read about Frimm and Frimm whale watch.  Whale watching and support. Wild dolphins in Azores. It would be so Great to watch dancing and jumping dolphins! * dream on *  Read more about the places where is dolphins.  


Kuva.


Kuva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.