torstai 13. lokakuuta 2022

Uniikkeja hotelleja läheltä ja kaukaa


kuva.

Uniq hotels sivulle on listattu uniikkeja hotelleja tylsyyttä vastaan, idea on hyvä ja tykkään siitä että majoituksella on joku tarina tai historiaa. Joukossa on useita persoonallisen näköisiä hotelleja maailmalta eri kohteista Antarktikaltakin asti. Joukossa on myös lähempää Steelhouse, joka on nimensä mukaisesti moderni metallisävyinen hostelli/hotelli Tanskassa, jossa on myös allas. Siellä olenkin aiemmin majoittunut muistaakseni kerran. Joukossa on myös mm. Panorama glass lodge Islannissa. Jumbo stay jumbojetti toimii hostellina Tukholmassa, eli aika lähellä. Saint James kartanohotelli Pariisissa on toiminut Napoleon III kotina. Prendiparte keskiaikainen tornihotelli Italian Firenzessä huokuu historiaa.


Uniq hotels has unique hotels against boredom, I think it's good idea. I like accommodations that has some story to tell, or history. 

2 kommenttia:

  1. Oho, näin Antarktiksella käyneenä tuli yllätyksenä, että siellä ylipäätään on majoitusta. Olin siinä käsityksessä, että siellä ei mitään majoitusta olisi.

    VastaaPoista
  2. Näyttää että olisi ainakin yksi

    VastaaPoista

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.