tiistai 4. tammikuuta 2022

New year, new hope

Uusi vuosi, uusi toivo. Toivo koronatilanteen laantumisesta, se on kestänyt liian kauan. Blogini alla lukee traveling is freedom. on tehnyt mieli vaihtaa se matkailu oli vapautta. Matkustelua on niin paljon rajoitettu ja rajattu kaikin konstein. Itse olin viimeksi koronaa muistuttavassa taudissa 2013 ja 2016 lomalla ollessa kolme viikkoa kun aurinko paistoi, en kuitenkaan koskaan toivonut vastaavia rajoituksia muille joita nyt on ollut. Tilanteeseen on vaikea ottaa kantaa: tiedän miltä sairastelu tuntuu, samalla en kuitenkaan toivo rajoituksia muille. Ei ole mahdollista jatkuvilla rajoituksilla poistaa sairauksia maailmasta, eikä kipua saa pois rajoituksilla. Aihe on aika vaikea kirjoittaa, siksi en kirjoita siitä muuta nyt. Olen toiveikas jos tilanne edistyy. 


  New year, new hope. Hopeful if covid situation will end sooner or later, it last years and seem to be passing. My blog has text traveling is freedom but I've felt should I change it to be traveling used to be freedom. I used to like the feeling of freedom, free to come and go, free to see new places, I didn't got that feeling in two years. It's difficult to write about this subject, because also I was sick 2013 and then again 2016 I know how it feels like, I know how pain feels I've had same symptoms before. But I didn't never wish restrictions for others, its not easy or possible remove all sicknesses in the world by never ending restrictions, its not easy to remove pain by restrictions. But I'm hopeful anyway.

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että tilanne matkustelun ja muiden asioiden osalta helpottuisi. ITtselleni kaikkein hankalinta on se, kun asioita on täysin mahdotonta ennustaa. Kun joulukuun alussa mentiin Norjaan, Norja otti yhden päivän varoitusajalla pakollisen testin käyttöön rajalla. No, se ei sinällään haitannut, mutta ihan yhtä hyvin se olisi voinut päättää sulkea koko rajan samalla varoitusajalla.

    VastaaPoista
  2. Niinpä, mahdoton tietää mitä vaatimuksia tai rajotuksia tulee seuraavaksi voimaan. Ja ensin rajoituksia poistetaan, sitten yks kaks uudestaan tulee voimaan. Ja ensin luvattiin että kaksi rokotetta riittää, ilmeisesti tulisikin olla jo 4-5 tai enemmän seuraavaksi.

    VastaaPoista

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.