torstai 1. lokakuuta 2015

Matkavideoita Espanjasta ja ItaliastaAjattelin lisätä tänne myös kuvaamiani (erittäin) lyhyitä matkavideoita nyt kun sain lisättyä osaan myös musiikin. Ekassa videossa Espanjan Alicanten karnevaalit jotka alkoivat tuollaisella kovalla rummutuksella eikä rummutusta päässyt pakoon edes ruokakauppaan. Sitten turistit kokoontuivat joka puolelle ja jonkinlaisia markkinakojuja laitettiin pystyyn. Jostain ilmestyi myös Karibian helmirosvo Jack Sparrow. Niihin aikoihin oli "muodissa" että Jack Sparrow -hahmoja näkyi joka puolella ja joka maassa joissa silloin kävin. Olen ollut myös toisenlaisissa karnevaaleissa Nizzassa joissa ei ollut musiikkia ja ihmiset katselivat kukkakoristeisia karnevaalilavoja. Olen nähnyt myös pienimuotoiset sambakarnevaalit, nämä eivät olleet sellaiset karnevaalit vaan lähinnä rummutusta ympäri kaupunkia. Videokuvaajana olen vähän malttamaton ja videokuvaa on vaikeampi ottaa kuin kuvia.

Few very short travel movies I took abroad years ago
Spain Alicante I visited summer 2013 and suddenly notice loud drum music around the city. 
I couldn't escape the music to the market because it was everywhere. This was like carnivals for tourists and there was also Jack Sparrow. I've also seen a bit different carnivals in Nizza France it was different without music and much flowers. Etelä-Italian Terrcinassa (rantakaupunki puolivälissä Roomaa ja Napolia) kuvattu video josta näkyy puutarhaterassi jonka takana näkyi myös merta ja siniset vuoret. Video on kuvattu ylhäältä vanhasta kaupungista jossa on raamattuakin vanhempi vanhakaupunki ja roomalainen mukulakivitie näkyvissä. Tämä oli jälleen niitä kohteita joihin menoa en varsinaisesti aluksi suunnitellut mutta hyvä että tälläinenkin löytyi

Southern Italy Terracina between Rome and Naples. 
View to the garden terrace and to the sea and mountains. 
It is beautiful place I made this movie when I was on the hillside
Puhuva papukaija löytyi Italian Nettuno -nimisen paikan kahvilasta. Tämä papukaija ei oppinut suomea mutta osasi kyllä puhua hyvin italiaa. Kuten näkyy toinen papukaijoista sai olla lähes vapaana. Videot kuvasin Canonin ixus digikameralla ja laatu nyt on mitä on, jatkossa jos kuvaan niin Powershot kameralla ja pidemmät olisi kai parempia. Kiinnostaako matkavideot? katso myös ParisRio TravelChannel jossa on suomalaisten matkabloggaajien kuvaamia videoita ja lisää tulee.

Speaking parrot I saw once in Nettuno Italy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.