Kuva |
Hyvää Pääsiäistä. Kuvissa ihania kaneja. Parhaimmat pääsiäiset olivat varmaankin lapsena ja huonoin pääsiäinen tähän mennessä oli etelä-Italiassa 2013 kun olin hotellissa jossa ei ollut aamupalaa, vaikka se sisältyi hintaan. Hotellia pyörittivät jengi uteliaita senioreita. Pääsiäisenä ruoka tuoksui keittiössä mutta mitään ei kumminkaan tarjottu, joten menin etsimään ravintolaa/kahvilaa muualta. Löytyi lopulta jopa yksi joka oli auki ja siellä myytiin vain yhtä makua pitsapaloja joissa oli kitkerää rehua ja vain ripaus tomaattikastiketta. Oli vähän samanlainen "loma" kuin yksi ilta Kanarialla, jossa hotellialueen ainoa iltapala oli kuivunut vanha sämpylä, koska ruokapaikat suljettiin illaksi. Onneksi tämä pääsiäinen on jälleen erilainen. Mielestäni matkailun kannalta on tärkeää että olisi edes joku pikkupurtavaa sisältävä automaatti pyhien aikaan. Muuten ulkomailla on todella runsaat pääsiäissuklaavalikoimat, mutta useimmiten ne täytyy ostaa jo ennen pääsiäistä hyvissä ajoin. Kanit ovat aina olleet mielestäni kivoja, rauhallisia ja harmittomia eläimiä jotka innostuvat joskus loikkimaan. Kanikuvat löytyi pixabay sivulta.
Happy Easter! cute rabbit pictures from pixabay. Rabbits are one of my favorite animals.
Best easter ever was when I was a child, I think so. My worst easter was years ago when I was in Italy and I had almost nothing to eat because all markets and restaurants were closed I found only one pizzeria open
Kuva. |
Täytyy myöntää, että mulla pääsi myös tänä vuonna yllättämään kauppojen sulkeminen Venetsiassa pääsiäispyhien ajaksi! Suljetaanhan Suomessakin, mutta jotenkin olin täällä niin yltiöpositiivinen eikä tullut pieneen mieleenkään ennakoida juhapyhien ostokset. Onneksi lähes kaikki ravintolat ja takeaway-paikat oli enemmän tai vähemmän auki, joten ei tarvinnut ihan nälkäkuurilla olla :)
VastaaPoistajoo se on aika yllättävää kun on jopa kaiki kioskit ja ylipäätään kaikki kiinni. Niin silloin vaikea löytää syötävää, jos ei tiedä tai muista varautua. Venetsiassa taitaa olla enemmän ravintoloita auki koska turisteja (ja tulijoita) on aina enemmän, minä olin sellaisessa ei niin tunnetussa etelä-Italian pikkukaupungissa jossa tulijoitakaan ei vamaan ole niin paljoa. Vaikka oli siinä pienessä kahvilan kokoisessa pitseriassa kyllä aika paljon paikallisia ja ehkä se pitseria olikin paikallisia varten auki
VastaaPoista