tiistai 3. maaliskuuta 2015

Never put the key to your Happiness in somebody else's pocket

Olen viime aikoina pohtinut montaakin asiaa, liittyen myös siihen miten paljon aikaa menee nettiin ja myös luottamista pohdin. Ennen ihmiset saattoivat vaikkapa tehdä viiden ruokalajin ruuat ja leipoa sekä harrastaa eri lajeja, mutta nykyään ihmisiltä menee runsaasti aikaa sosiaalisessa mediassa pyörimiseen ja sen pyörittämiseen. Usein tuntuu siltä että haluaisin sellaisesta oravanpyörästä lähes ulos ja sen takia aina välillä harkitsen bloginkin lopettamista, kunnes yhtäkkiä haluankin taas kirjoittaa ja kuvata. En ole omistanut omaa nettiä vuosikausiin ja joskus se on ollut hyväkin olla vaan matkustamassa ilman omaa nettiä johon jumittua. Nautin niistä hetkistä kun maisemat vaihtuu. Somessa oleminen ei tietenkään ole väärin, mutta usein tuntuu siltä että haluan vain matkustaa ja nähdä uutta ilman että asioista tiedottaisi missään muodossa someen julkisesti. Päätin että lopetan kirjoittamisen vain jos kyllästyn tai muuten vain. En sen takia lopeta ettei joku satu pitämään minusta tai matkoistani, silloin on aika lukea sellaista sivua joka ei ärsytä, kuten tiedetään.

Koko tämä juttu on oikeastaan vain parille tutulle suunnattu, joten muut voivat halutessaan tämän osan sivuuttaa ja katsoa hyviä ajatuksia sisältävät kuvat. Toivon että nämä hyvät ajatukset jäävät mieleen. Se oma onni ei tule vikoja etsimällä muista, onnea ei voi etsiä vaan löytää ja vain tekemällä oikeita valintoja ja olemalla tyytyväinen siihen mitä on ja se kannattaa muistaa. Ihminen kuin ihminen voi halutessaan olla kateellinen vaikka koko maailmalle jos haluaa, tai sitten voi olla tyytyväinen omaan elämäänsä ja tehdä omasta elämästään juuri sellaisen kuin haluaa, sellaisen mistä on aina unelmoinut. Täytyy vain osata tehdä ne oikeat valinnat, jos haluaa olla onnekas täytyy ensin itse olla avoin ja positiivinen. Niin minäkin olen tehnyt ja olen toteuttanut monta hyvää reissua ja lisää on aivan varmasti tiedossa koska matkustaminen on asia josta todella pidän. Ilolla voi muistella onnistuneita matkoja ja ne epäonnistuneet voi unohtaa, sama asia pätee moneen muuhunkin asiaan elämässä. Koen itseni onnekkaaksi monen matkan osalta, vaikka mahtuu toki joukkoon myös todella epäonnistuneitakin reissuja, mutta kyse on siitä että pitää vain osata muistaa mikä oli hyvää ja suhtautua asioihin avoimin mielin. Läheskään kaikkea en ole nähnyt. Pitää muistaa hyvät asiat ja olla onnellinen siitä kaikesta mitä on, koska aina voisi olla vähemmänkin. Sen jos mitä olen matkoilla oppinut. Raha ei tee ketään ihmistä yksistään onnelliseksi eikä rikkaaksi, sen sijaan oikeaa rikkautta ovat elämänkokemukset ja matkailu. Älä koskaan laita onnesi avainta jonkun toisen taskuun, vaan ole itse onnellinen ja löydä itse se onnen suunta elämällesi.  Jokaisella on mahdollisuuksia, mutta se on eri asia tarttuuko mahdollisuuksiin vai ei. Ajat muuttuvat ja usein myös ihmiset muuttuvat joko hyvään tai huonoon suuntaan. Jotkut ihmiset haluavat että kaikki muut huomaavat heidät, mutta minä haluan olla tekemisissä vain ihmisten kanssa jotka toivovat minulle ja muille hyvää. Minä olen etenkin viime aikoina saanut kuulla kritiikkiä elämäntyylistäni, eivät kaikki hyväksy sitä että minua kiinnostaa matkustelu näin paljon. En minä silti ole alentanut toisia sen takia jos he eivät matkustele, enkä mitenkään ylennä itseäni näillä matkoilla vaan kerron reilusti myös epäonnistuneet reissukokemukset. Minä en suoraan sanoen ole koskaan haaveillut esimerkiksi suurperheestä ja joku toinen taas voi haaveilla sellaisesta ja se on ok, nämä ovat valintoja ja jokainen tekee itse ne valintansa eikä se ole väärin jos joku elää eri tavalla kuin toinen! Elämä on täynnä mahdollisuuksia ja valintoja. Vanhempani ovat onneksi aina hyväksyneet sen minkälainen minä olen, eivätkä ole koskaan tuputtaneet minulle mitään kaavaa minkä mukaan elää. Minulla ei ole mitään syytä olla toteuttamatta minun unelmiani ja suuria matkahaaveitani koska  it's my life.


Good thoughts. I have been thinking a lot of lately about many things. I've been also thinking how before people used to cook bake and had so many hobbies but nowadays everybody are on the social media and must be. Of course it's not wrong but sometime I just feel I want to get off and just travel more but I still like writing and taking photographs and that's why I'm here writing. Travel somewhere totally new, someday I will. Happiness is something you don't search but you will find it. Happiness comes when making right decisions and when you are happy about everything you already got because you could always have less. Money doesn't make happiness but real richness are experiences and traveling. This is the the one thing I have learned while traveling around. Almost everybody got possibilities to make life how you want it to be,  so take the chance and make it. I enjoy watching new landscapes. Often time change and people often change I notice it. Trusting could be difficult issue sometime and I'm just trying to build trusting again but it's not always so easy and sometime impossible but at least I try. 
Some people want to everybody to notice them.  I live just to be in contact with people who has best wishes from the heart. I know that not everybody accept my way of living traveling but I love traveling and it's the thing I like most. Life is filled with choices and opportunities and just have to pick few I pick traveling. Luckily my parents accept me as how I am. I have no reason to leave my own dreams and big travel dreams because I love traveling.Rahalla ei saa onnea, ystäviä, rakkautta, toiveen todeksi tulemista, aikaa tai uutta perhettä. Se kannattaa muistaa. Rahalla voi myös ostaa matkan,  mutta sillä ei välttämättä saa kesäsäätä.
Älä murehdi niistä jotka puhuvat pahaa seläntakana, he ovat takana syystäkin. Hyvä sanonta joka tarkoittaa sitä ettei kenenkään ole pakko pitää yhteyttä negatiivisiin/vihamielisiin ihmisiin jos ei halua. Kuva.

                                                                              Kuva.
Älä laita onnesi avainta jonkun toisen taskuun, älä koskaan odota liikaa toisilta ihmisiltä. Älä koskaan luota liikaa ja odota liikoja, vaan elä ja ole niin että voit itse olla tyytyväinen elämääsi miettimättä mitä muut ajattelevat tai mitä mieltä muut ovat. Todella tärkeä ajatus. Jokainen on oman onnensa seppä, niin kauan kun ei anna sitä onnen avainta toisille lainaan, vaan elää itse omia unelmiaan todeksi ettei myöhemmin harmita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.