tiistai 2. tammikuuta 2018

Sushin tekoa: helppoa vai vaikeaa


Kokeilin vihdoin myös itse tehdä sushia uutena vuotena, mutta ei ollutkaan niin helppoa mitä luulin. Ulkomailla ravintoloissa on tullut nähtyä usein kuinka aasialaiset tuosta noin vaan pyörittävät sushirullat parissa minuutissa valmiiksi. Luulin että osaisin itsekin tehdä tuosta noin vaan sushi makeja. Mutta huomasinkin että osaan paljon paremmin tehdä muita ruokia, sushi nigiri ja temakit onnistuivat myös jotenkin. Sushiriisi on erittäin tahmasta, eli helposti sotkevaa. Merilevä menee helposti rikki. Täytteitä on parempi olla vähemmän, myöhemmin voi lisätä lisää. Riisiä voi pyöritellä vähän kuin pullaa, jolloin siitä on helpompi muotoilla esim. temaki. Jos olet aloittelija kokeile ensin tehdä nigiri. Helpoin tapa on syödä susheja ravintolassa. Tiesitkö: sushi kehitettiin aluksi narezushi annoksista etelä-Aasiassa, joista ne levisivät Japaniin. Nyt Euroopassa on paljon sushi pikaruokaloita, myös Italiassa on avattu enemmän sushiravintoloita. Yhdet parhaimmista susheista söin Italiassa, niissä oli paljon philadelphia juustoa. Sushi ohje löytyy Pastanjauhantaa blogista ja Fortunecooking video. Katso eri sushilajit.  Japanilaisia ruokia.

I tried to take make sushi I was thinking it's easy to make but was a bit more difficult than I thought. For me it was easier to make sushi nigiri and temaki but not sushi maki. It's better to use less ingredients than too much I notice. Check the different kind of sushi.  Easy Japanese dishes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on jälleen käytössä uusissa jutuissa.